directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Marcher (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (DIRSERVER-922) Data is "lost" after adding Index to config file
Date Wed, 09 May 2007 11:17:15 GMT
Data is "lost" after adding Index to config file
------------------------------------------------

                 Key: DIRSERVER-922
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSERVER-922
             Project: Directory ApacheDS
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.5.0
         Environment: amd64
128M RAM
768 Swap
prebuilt i386 apacheds-1.5.0
            Reporter: Martin Marcher


Install Server
add sevenseas Partition without any indexes (no property tag for indexes here at all)
start server
connect with LDAPStudio 0.8 (do not disconnect!)
Load o=sevenSeas SampleData
open server.xml Config file
copy indexes from examplePartition to sevenSeasPartition
don't yet save the file
stop the server
save server.xml
start the server gain
LDAPStudio will not show any data under o=sevenSeas.  (Note: Do not close the connection and
reconnect)

When Trying to add the data again you will find that it is still there
as importing again throws errors.

This is is also the case when closing connection and reopening the connection
as well as quitting ldapstudio and restarting it
reloading "this entry and all it's children" didn't help
reloading schema didn't help either.

greets
martin

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message