directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pierre-Arnaud Marcelot" ...@marcelot.net>
Subject Re: [jira] Commented: (DIRSTUDIO-80) LDAP Studio does not work on x86_64
Date Mon, 23 Apr 2007 15:10:18 GMT
Hi Ole,

I don't have a 64 bit AMD machine under the hood.

Is it possible that you lend me a hand with your machine to solve this issue
?

Thanks,

Pierre-Arnaud


On 4/12/07, Ole Ersoy <ole.ersoy@gmail.com> wrote:
>
> I'm actually running AMD 64, with the 64 bit Fedora OS,
> but Sun's 64 bit jvm (Version 6) crashes non-stop, so I had to
> downgrade to the 32 bit jdk 6.
>
> I still get segfaults in Maven
> and Eclipse everyone now and then.  Might
> be due to running a 32 bit jvm with a 64
> bit OS.
>
> I researched this a great deal, and it's very pervasive,
> so I'd recommend waiting a while until the jvm vendors
> stabilize their stuff.
>
>
>
> Emmanuel Lecharny (JIRA) wrote:
> >     [
> https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-80?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_12488429]
> >
> > Emmanuel Lecharny commented on DIRSTUDIO-80:
> > --------------------------------------------
> >
> > This is just because we haven't built the product on an AMD 64 computer
> (we don't such a computer).
> >
> > Fixing this issue should be easy, as soon as we have the
> org.eclipse.swt.gtk.<xxx>_3.2.1.v3235.jar for AMD.
> >
> > We are working on it, but we will need someone to test it :)
> >
> >
> >
> >> LDAP Studio does not work on x86_64
> >> -----------------------------------
> >>
> >>                 Key: DIRSTUDIO-80
> >>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-80
> >>             Project: Directory LDAP Studio
> >>          Issue Type: Bug
> >>         Environment: AMD64
> >>            Reporter: Andreas Roth
> >>             Fix For: 0.7.0
> >>
> >>
> >> LDAP Studio cannot be started on AMD64. The following lines are in the
> log file.
> >> !SESSION 2007-04-12 18:44:11.924-----------------------------------------------
> >> eclipse.buildId=unknown
> >> java.version=1.5.0_10
> >> java.vendor=Sun Microsystems Inc.
> >> BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=gtk, NL=en_US
> >> Command-line arguments:  -os linux -ws gtk -arch x86
> >> !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2007-04-12 18:44:13.588
> >> !MESSAGE Application error
> >> !STACK 1
> >> java.lang.UnsatisfiedLinkError: /local/work/LDAP
> Studio/configuration/org.eclipse.osgi/bundles/40/1/.cp/libswt-
> pi-gtk-3235.so: Can't load IA 32-bit .so on a AMD 64-bit platform
> >>         at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method)
> >>         at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(ClassLoader.java:1751)
> >>         at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1660)
> >>         at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:822)
> >>         at java.lang.System.loadLibrary(System.java:993)
> >>         at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Library.java
> :123)
> >>         at org.eclipse.swt.internal.gtk.OS.<clinit>(OS.java:22)
> >>         at org.eclipse.swt.internal.Converter.wcsToMbcs(Converter.java
> :63)
> >>         at org.eclipse.swt.internal.Converter.wcsToMbcs(Converter.java
> :54)
> >>         at org.eclipse.swt.widgets.Display.<clinit>(Display.java:126)
> >>         at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(
> Workbench.java:433)
> >>         at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(PlatformUI.java:161)
> >>         at org.apache.directory.ldapstudio.Application.run(
> Application.java:53)
> >>         at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(
> PlatformActivator.java:78)
> >>         at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication
> (EclipseAppLauncher.java:92)
> >>         at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(
> EclipseAppLauncher.java:68)
> >>         at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(
> EclipseStarter.java:400)
> >>         at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(
> EclipseStarter.java:177)
> >>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> >>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(
> NativeMethodAccessorImpl.java:39)
> >>         at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(
> DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> >>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
> >>         at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java
> :336)
> >>         at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
> >>         at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
> >>         at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
> >> !ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2007-04-12 18:44:13.621
> >> !MESSAGE One or more bundles are not resolved because the following
> root constraints are not resolved:
> >> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-04-12 18:44:13.622
> >> !MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.sdk_3.2.1.r321_v20060705/
> was not resolved.
> >> !SUBENTRY 2 org.eclipse.sdk 2 0 2007-04-12 18:44:13.622
> >> !MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.ui.cheatsheets_[3.2.0,
> 4.0.0).
> >> !ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2007-04-12 18:44:13.622
> >> !MESSAGE The following is a complete list of bundles which are not
> resolved, see the prior log entry for the root cause if it exists:
> >> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-04-12 18:44:13.623
> >> !MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.sdk_3.2.1.r321_v20060705/
> [38] was not resolved.
> >> !SUBENTRY 2 org.eclipse.sdk 2 0 2007-04-12 18:44:13.623
> >> !MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.ui.cheatsheets_[3.2.0,
> 4.0.0).
> >
>

Mime
View raw message