directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tux-07 <gstoyan...@gmail.com>
Subject Strange problem starting apacheds in normal mode
Date Thu, 29 Mar 2007 14:17:04 GMT
Hello guys,

I do not know what I am missing but I am having a problem connecting
to apache DS on Linux when I run the normal command:
/etc/init.d/apacheds start
if I put it in the debug mode with:
/etc/init.d/apacheds debug
I can connect with no problems what am I missing?

A check on TCP connections etc. produces this output:
[root@localhost ~]# date
Thu Mar 29 12:02:25 EDT 2007
[root@localhost ~]# netstat -l
Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address
     State
tcp        0      0 *:sunrpc                    *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:57010                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:7741                      *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:40287                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 ::1:59893                   *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
udp        0      0 *:32768                     *:*
udp        0      0 *:32770                     *:*
udp        0      0 *:778                       *:*
udp        0      0 localhost:32783             *:*
udp        0      0 *:32784                     *:*
udp        0      0 *:7741                      *:*
udp        0      0 *:bootpc                    *:*
udp        0      0 *:40287                     *:*
udp        0      0 *:5353                      *:*
udp        0      0 *:sunrpc                    *:*
udp        0      0 *:ipp                       *:*
udp        0      0 *:32769                     *:*
raw      520      0 *:icmp                      *:*                         7
Active UNIX domain sockets (only servers)
<trimmed-irrelevant>
Proto Recv-Q Send-Q Local Address              Foreign Address            State
[root@localhost ~]# /etc/init.d/apacheds start
JAVA_HOME=/usr/lib/jre-1_5_0_08
APACHEDS_HOME=/home/gs/Programs/apacheds-1.0.1
CLASSPATH=:/usr/lib/jre-1_5_0_08/lib/tools.jar:/home/gs/Programs/apacheds-1.0.1/bin/bootstrapper.jar:/home/gs/Programs/apacheds-1.0.1/bin/logger.jar:/home/gs/Programs/apacheds-1.0.1/bi
                        n/daemon.jar
Starting apacheds server: successful apacheds server startup

[root@localhost ~]# netstat -l
Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address
     State
tcp        0      0 *:sunrpc                    *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:57010                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:7741                      *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:40287                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 ::1:59893                   *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
udp        0      0 *:32768                     *:*
udp        0      0 *:32770                     *:*
udp        0      0 *:778                       *:*
udp        0      0 localhost:32783             *:*
udp        0      0 *:32784                     *:*
udp        0      0 *:7741                      *:*
udp        0      0 *:bootpc                    *:*
udp        0      0 *:40287                     *:*
udp        0      0 *:5353                      *:*
udp        0      0 *:sunrpc                    *:*
udp        0      0 *:ipp                       *:*
udp        0      0 *:32769                     *:*
raw      520      0 *:icmp                      *:*                         7
Active UNIX domain sockets (only servers)
<trimmed-irrelevant>
Proto Recv-Q Send-Q Local Address              Foreign Address            State

As you can see the 10389 port is never claimed and expecting
connections on the other hand if I run it in debug mode produces this:

[root@localhost ~]# netstat -l
Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address
     State
tcp        0      0 *:5005                      *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:sunrpc                    *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:57010                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:7741                      *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:40287                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:x11                       *:*
     LISTEN
tcp        0      0 localhost:30003             *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:10389                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 ::1:59893                   *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:46038                     *:*
     LISTEN
tcp        0      0 *:ipp                       *:*
     LISTEN
udp        0      0 *:32768                     *:*
udp        0      0 *:32770                     *:*
udp        0      0 *:778                       *:*
udp        0      0 localhost:32783             *:*
udp        0      0 *:32784                     *:*
udp        0      0 *:7741                      *:*
udp        0      0 *:bootpc                    *:*
udp        0      0 *:40287                     *:*
udp        0      0 *:5353                      *:*
udp        0      0 *:sunrpc                    *:*
udp        0      0 *:ipp                       *:*
udp        0      0 *:32769                     *:*
raw      520      0 *:icmp                      *:*                         7
Active UNIX domain sockets (only servers)
<trimmed-irrelevant>
Proto Recv-Q Send-Q Local Address              Foreign Address            State

I am using apacheds-1-0-1 and line 92 in server.xml reads:
<property name="ldapPort" value="10389" />

Any ideas??
Thank you.
George

Mime
View raw message