directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ersin Er" <ersin...@gmail.com>
Subject Build problems (Again!)
Date Mon, 04 Sep 2006 09:04:12 GMT
It has been very long time since we had the last build failure due to
maven but here it's again:

[INFO] ----------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building Apache MINA Core API
[INFO]    task-segment: [install]
[INFO] ----------------------------------------------------------------------------
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] [compiler:compile]
[INFO] Nothing to compile - all classes are up to date
[INFO] [resources:testResources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] [compiler:testCompile]
[INFO] Nothing to compile - all classes are up to date
[INFO] [surefire:test]
[INFO] Surefire report directory:
<...>/directory/trunks/mina/core/target/surefire-reports
java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/maven/surefire/util/UrlUtils
        at org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.createClassLoader(SurefireBooter.java:599)
        at org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.getTestClassLoader(SurefireBooter.java:569)
        at org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.runSuitesInProcess(SurefireBooter.java:250)
        at org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.main(SurefireBooter.java:807)
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------

Maybe we're doing wrong with snapshot repositories. I have not yet
checked them. But this is a problem currenty and it blocks me badly..

-- 
Ersin

Mime
View raw message