directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Karasulu <aok...@bellsouth.net>
Subject [maven] can't seem to get multiproject:deploy working anymore
Date Thu, 16 Dec 2004 19:54:29 GMT
Brett,

I looked at the changes and comments you provided regarding the switch 
to using the new means to deploy to a repo.  However I can't seem to get 
it working.  Perhaps you can give me a hand.  This is all in regard to 
eve/trunk btw.  Here's what I got at first with your changes:

jar:deploy:
    [echo] maven.repo.list is set - using artifact deploy mode
Will deploy to 1 repository(ies): maven.repo.apachecvs
Deploying to repository: maven.repo.apachecvs
Failed to deploy to: maven.repo.apachecvs Reason: No URL was provided 
repository: maven.repo.apachecvs

BUILD FAILED
File...... 
/home/akarasulu/.maven/cache/maven-multiproject-plugin-1.3.1/plugin.jelly
Element... maven:reactor
Line...... 217
Column.... 9
Unable to obtain goal [multiproject:deploy-callback] -- 
/home/akarasulu/.maven/cache/maven-artifact-plugin-1.4.1/plugin.jelly:94:13: 
<artifact:artifact-deploy>Unable to deploy to any repositories
Total time: 7 seconds
Finished at: Thu Dec 16 14:49:28 EST 2004

Now after this I noticed that you had no ${} around the 
maven.repo.apachecvs value I added added that to the project.properties 
which I'll show below:

---------------- Project Properties  ---------------

#
# remote repository properties
#

maven.repo.remote=http://cvs.apache.org/repository, 
http://mirrors.sunsite.dk/maven, http://ibiblio.org/maven

***CHANGED*** maven.repo.list=${maven.repo.apachecvs}
maven.repo.apachecvs=scp://cvs.apache.org
maven.repo.apachecvs.directory=/www/cvs.apache.org/repository
maven.repo.apachecvs.group=apcvs

# User must specify:
# maven.repo.apachecvs.username=
# maven.repo.apachecvs.identity=
maven.xdoc.date=left

---------------- Project Properties  ---------------

After this alteration I got the following:

jar:deploy:
    [echo] maven.repo.list is set - using artifact deploy mode
Will deploy to 1 repository(ies): scp://cvs.apache.org
Deploying to repository: scp://cvs.apache.org
Failed to deploy to: scp://cvs.apache.org Reason: No URL was provided 
repository: scp://cvs.apache.org

BUILD FAILED
File...... 
/home/akarasulu/.maven/cache/maven-multiproject-plugin-1.3.1/plugin.jelly
Element... maven:reactor
Line...... 217
Column.... 9
Unable to obtain goal [multiproject:deploy-callback] -- 
/home/akarasulu/.maven/cache/maven-artifact-plugin-1.4.1/plugin.jelly:94:13: 
<artifact:artifact-deploy>Unable to deploy to any repositories
Total time: 8 seconds
Finished at: Thu Dec 16 14:45:57 EST 2004

Any ideas?

Alex



Mime
View raw message