directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Karasulu <aok...@bellsouth.net>
Subject Re: [jira] Reopened: (DIREVE-102) custom eve.properties cause EveMain hack to fail auth
Date Mon, 06 Dec 2004 22:38:36 GMT
Alex Karasulu wrote:

> Mark Swanson wrote:
>
>> On December 6, 2004 3:57 pm, Alex Karasulu wrote:
>>  
>>
>>>> Should I delete anything ending in 'lg' or 'db' in the eve directory?
>>>>     
>>>
>>> Yeah that's it.  BTW I should be on IRC if you still have problems.
>>> Let's just nip this in the bud.
>>>   
>>
>>
>> That seems to have done it. Strange error complaining about system 
>> ldif file or something, but stopped, restarted again and all was 
>> quiet - could even log on as admin. Will test more later.
>>
>>  
>>
> Yeah this is very odd - trying to get to the bottom of this.  I think 
> I may have broken something in the authorization side with these fixes 
> and its preventing additions of the LDIF.  Will get back to you.

Ok I figured it out.  Looks like the LDIF blows up because there is no 
credential info.  BTW the second start does not blow a stack trace 
because the database has already been created.  If you try blowing away 
the database the exception will appear everytime.  This exception only 
occurs when the principal is not provided. 

Seems like I need to set the anonymous user principal when anon bind is 
in effect.  That should get rid of this problem.  I'll give you a heads 
up when this is done.

Alex


Mime
View raw message