directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Karasulu <aok...@bellsouth.net>
Subject Re: [jira] Reopened: (DIREVE-102) custom eve.properties cause EveMain hack to fail auth
Date Mon, 06 Dec 2004 20:35:38 GMT
Mark Swanson wrote:

>On December 6, 2004 3:05 pm, Alex Karasulu wrote:
>  
>
>>Mark Swanson (JIRA) wrote:
>>    
>>
>>>    [ http://nagoya.apache.org/jira/browse/DIREVE-102?page=history ]
>>>
>>>Mark Swanson reopened DIREVE-102:
>>>---------------------------------
>>>
>>>
>>>I can not authenticate with "uid=admin,ou=system", password="secret".
>>>      
>>>
>>Try out this jar here and see if it still has the same problem:
>>
>>http://cvs.apache.org/repository/incubator-directory/jars/eve-SNAPSHOT.jar
>>    
>>
>
>Doesn't work.
>
>Here'a my eve/eve.properties:
>
>java.naming.factory.initial=org.apache.eve.jndi.EveContextFactory
>java.naming.security.authentication=simple
>java.naming.security.principal=uid=admin,ou=system
>java.naming.security.credentials=secret
>eve.wkdir=eve
>eve.enable.anonymous=true
>eve.net.ldap.port=10389
>eve.net.ldaps.port=10636
>
>I also tried commenting out credentials and that didn't work either.
>I also tried commenting out principal and credentials and that didn't work 
>either.
>
>Cheers.
>
>  
>
Dang ok - one last thingy.  Try without the eve.properties just alone.

Oh and make sure you blow away any old Eve databases in working 
directories too.

Alex


Mime
View raw message