directory-api mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karim Hosny <karim.ho...@its.ws>
Subject RE: Problem using TLS or SSL to establish a secure binding
Date Wed, 25 Mar 2015 07:18:36 GMT
Thanks Kiran for your help and quick replies, I'll try a custom build for the API and I'll
let you know.

If you have any tips regarding custom build kindly let me know.

Karim
-----Original Message-----
From: Kiran Ayyagari [mailto:kayyagari@apache.org] 
Sent: Wednesday, March 25, 2015 9:18 AM
To: api@directory.apache.org
Subject: Re: Problem using TLS or SSL to establish a secure binding

On Wed, Mar 25, 2015 at 2:52 PM, Karim Hosny <karim.hosny@its.ws> wrote:

>
>
> Ok,  what about SSL, when I try to connect using SSL it doesn't 
> connect at all although with TLS it connects but doesn't bind.
>
the default is TLS. SSL support is removed after the disclosure of POODLE vulnerability,

>
> Karim
>
> -----Original Message-----
> From: Kiran Ayyagari [mailto:kayyagari@apache.org]
> Sent: Wednesday, March 25, 2015 8:47 AM
> To: api@directory.apache.org
> Subject: Re: Problem using TLS or SSL to establish a secure binding
>
> On Wed, Mar 25, 2015 at 2:28 PM, Karim Hosny <karim.hosny@its.ws> wrote:
>
> >
> >
> > That's what I was afraid of,im using 1.6 indeed, is their a way to 
> > work around this? Maybe use bouncy castle or use TLS v1?
> >
> > no easy way, unless you create a custom build of the API
>
> > Thanks,
> >
> > Karim
> >
> >
> >
>
>
> --
> Kiran Ayyagari
> http://keydap.com
>



--
Kiran Ayyagari
http://keydap.com
Mime
View raw message