deltaspike-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edilmar LISTAS <edili...@intersite.com.br>
Subject Re: h:commandLink target="_blank" stopped to work
Date Wed, 14 Jan 2015 18:49:02 GMT
Is there some problem putting <ds:windowId/> in a template?
If I comment this line in my templateMenu.xhtml, no refresh in Chrome, 
and the same dswid=XXX occurs at all links that I navigate.

On 14-01-2015 15:32, Edilmar LISTAS wrote:
> I returned to JSF2.1.6 and Richfaces4.3.7, only with new DeltaSpike
> instead of CODI because I changed many codes from old Conversation to
> new GroupConversation. Then, the same problem appears. I think there is
> some problem in my code using GroupedConversationScoped that doesn't
> work with Chrome, arising this crazy refresh.
>
> On 14-01-2015 15:13, Edilmar LISTAS wrote:
>> This is the "head" generated:
>>
>> <head>
>>      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
>> charset=UTF-8" />
>>      <link href="/sitesat2/css/default.css" rel="stylesheet"
>> type="text/css" />
>>      <link href="/sitesat2/css/cssLayout.css" rel="stylesheet"
>> type="text/css" />
>>      <script language="JavaScript" src="/sitesat2/js/md5.js"></script>
>>      <script language="JavaScript"
>> src="/sitesat2/js/funcoes.js"></script>
>>      <title>SAT - Sistema Online para Transportadoras</title><link
>> type="text/css" rel="stylesheet"
>> href="/sitesat2/org.richfaces.resources/javax.faces.resource/org.richfaces.staticResource/4.5.1.Final/Packed/classic/org.richfaces.css/skinning.css"
>>
>> /><script type="text/javascript"
>> src="/sitesat2/javax.faces.resource/jsf.js.jsf?ln=javax.faces&amp;stage=Development"></script><script
>>
>> type="text/javascript"
>> src="/sitesat2/org.richfaces.resources/javax.faces.resource/org.richfaces.staticResource/4.5.1.Final/Packed/org.richfaces/jquery.js"></script><script
>>
>> type="text/javascript"
>> src="/sitesat2/org.richfaces.resources/javax.faces.resource/org.richfaces.staticResource/4.5.1.Final/Packed/packed/packed.js"></script><link
>>
>> type="text/css" rel="stylesheet"
>> href="/sitesat2/org.richfaces.resources/javax.faces.resource/org.richfaces.staticResource/4.5.1.Final/Packed/classic/packed/packed.css"
>>
>> /><script type="text/javascript"
>> src="/sitesat2/javax.faces.resource/windowhandler.js.jsf?ln=deltaspike"></script></head>
>>
>>
>>
>> On 14-01-2015 15:09, Edilmar LISTAS wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I discovered that if I remove <h:head>, where it doesn't matter if
>>> <h:head> is empty or not, the refresh doesn't occur. But without
>>> <h:head> Richfaces doesn't render correctly the components. I have no
>>> idea of this stranged behaviour of Chrome with my new enviroment.
>>>
>>> On 14-01-2015 14:43, Thomas Andraschko wrote:
>>>> Hey,
>>>>
>>>> don't know what do you mean with 3) as the url referers to page 2.
>>>> The change of the dswid is by design because it's a new tab -> new
>>>> window
>>>> id.
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Thomas
>>>>
>>>>
>>>> 2015-01-14 18:35 GMT+01:00 Edilmar LISTAS <edilista@intersite.com.br>:
>>>>
>>>>> Hi,
>>>>>
>>>>> My environment is: NetBeans 8.0.1 + Glassfish 3.1.2.2 + JSF 2.1.29 +
>>>>> Richfaces 4.5.1 + CDI/Weld 1.1.8 (original) + Apache DeltaSpike 1.2.1
>>>>> + JPA
>>>>> 2 + Hibernate 4.2.7 + RDBMS Firebird 2.5.2 + JasperReports 5.5.… last
>>>>> week
>>>>> I change from my old enviroment:
>>>>> - old JSF 2.1.6 to new JSF 2.1.29
>>>>> - old RF 4.3.7 to new RF 4.5.1
>>>>> - old CODI 1.0.6 (ConversationScoped) to new DeltaSpike 1.2.1
>>>>> (GroupedConversationScoped)
>>>>>
>>>>> I have commandLinks with target="_blank" that worked fine in old
>>>>> environment with many new versions of Firefox and Chrome.
>>>>>
>>>>> Now, it doesn't work in new enviroment only in Chrome, Firefox
>>>>> continues
>>>>> to work fine.
>>>>>
>>>>> When I am in a JSF page and clicks in a commandLink with
>>>>> target="_blank"
>>>>> in Chrome, it opens a new tab with the new page I need but it does a
>>>>> "strange refresh" and goes back to the same page from the first tab.
>>>>> Do you
>>>>> have any idea about this strange problem?
>>>>>
>>>>> I noticed this behaviour of link generated:
>>>>> 1) user in page1 clicks the link http://192.168.200.202:8080/
>>>>> sitesat2/filClienteFil.jsf?dswid=7384 that should be opened in a new
>>>>> _blank tab.
>>>>> 2) page2 is opened in a new _blank tab with link
>>>>> http://192.168.200.202:8080/sitesat2/cadCliente.jsf?dswid=7384
>>>>> 3) page2 is "refreshed" to page1 with link
>>>>> http://192.168.200.202:8080/
>>>>> sitesat2/cadCliente.jsf?dswid=6114 => THE STRANGE IS.. dswid changed,
>>>>> like it would be in another conversation.
>>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>


Mime
View raw message