deltacloud-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michal Fojtik <mfoj...@redhat.com>
Subject Re: Deltacloud not working
Date Thu, 06 Dec 2012 10:48:01 GMT
On 12/06, xavier.naveira@ongame.com wrote:
> Hi,
> 
> For once I was going to open a ticket in JIRA instead of spamming you but of course JIRA
is in maintenace :)
> 
> Anyway, I have problems starting deltacloud vsphere driver pointing to a vsphere server
with ip 192.168.29.48
> 
> I've tested on my machine which is a Fedora 17 and the dev server which is a Fedora 16,
both with the last version fresh from git and with the 1.0.5 (I checkout the tag on the git
repo to obtain it), here are the results when trying to list thje instances:
> 
> F17 Current: I doesn't even start
> /usr/share/rubygems/rubygems/custom_require.rb:36:in `require': cannot load such file
-- json/pure (LoadError)

Hmm I thought we have this dependency covered by 'json' in gemspec, but it
seems like we need to explicitely add 'json_pure' there. This is indeed a
bug. You can fix it by installing 'gem install json_pure', it should work
then. We need to put this into gemspec/Gemfile.

> F17 1.0.5: Fails silently, I get a "Error loading page" banner after a while
> 127.0.0.1 - - [06/Dec/2012 10:57:56] "GET /api HTTP/1.1" vsphere 192.168.29.48 200 4218
0.2318
> 127.0.0.1 - - [06/Dec/2012 10:57:58] "GET /api/instances HTTP/1.1" vsphere 192.168.29.48
401 3064 0.2156
> 127.0.0.1 - - [06/Dec/2012 10:59:13] "GET /api/instances HTTP/1.1" vsphere 192.168.29.48
200 26743 68.9412
> 127.0.0.1 - - [06/Dec/2012 11:00:10] "GET /api/instances HTTP/1.1" vsphere 192.168.29.48
200 26743 65.2278

I think same problem as above :-) 'gem install json_pure' should resolve
it.

> F16 Current:I get a "Error loading page" banner immediatly
> 192.168.10.10 - - [06/Dec/2012 11:10:17] "GET /api HTTP/1.1" 200 4253 0.2428
> E, [2012-12-06T11:10:21.341160 #30132] ERROR -- 500: [Deltacloud::Exceptions::BackendError]
Internal Server Error
> 192.168.10.10 - - [06/Dec/2012 11:10:22] "GET /api/instances HTTP/1.1" 500 1055223 1.4988
> 
> F16 1.0.5:I get a "Error loading page" banner immediatly
> 192.168.10.10 - - [06/Dec/2012 11:02:04] "GET /api HTTP/1.1" 200 4253 0.2417
> 192.168.10.10 - - [06/Dec/2012 11:02:07] "GET /api/instances HTTP/1.1" 401 3069 0.0620
> E, [2012-12-06T11:02:15.045330 #29995] ERROR -- 500: [Deltacloud::Exceptions::BackendError]
Internal Server Error
> 192.168.10.10 - - [06/Dec/2012 11:02:15] "GET /api/instances HTTP/1.1" 500 1055199 1.6424
> 
> 
> I'm updating my laptop right now and I'll give it a try afterwards.
> 
> Any help is greatly appreciated, the project I'm into depends completely of the deltacloud
instance working properly and we are kind of stopped now :)
> 
> Regards,
> 
> /Xavier

-- 
Michal Fojtik <mfojtik@redhat.com>
Deltacloud API, CloudForms

Mime
View raw message