deltacloud-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michal Fojtik (Resolved) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (DTACLOUD-186) no such file to load -- syslog in Windows when starting deltacloudd
Date Thu, 05 Apr 2012 11:09:22 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-186?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Michal Fojtik resolved DTACLOUD-186.
------------------------------------

    Resolution: Fixed
      Assignee: Michal Fojtik  (was: David Lutterkort)

This issue should be fixed in

Subject: [PATCH core] Core: Fixed missing syslog library under Windows environment (DTACLOUD-186)

Waiting for review to close this issue.
                
> no such file to load -- syslog in Windows when starting deltacloudd
> -------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DTACLOUD-186
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-186
>             Project: DeltaCloud
>          Issue Type: Bug
>          Components: Server
>         Environment: Windows 7, Ruby187
>            Reporter: Dies Koper
>            Assignee: Michal Fojtik
>
> deltacloudd won't start:
> D:\sources\OSS\cloud\deltacloud\server>ruby bin\deltacloudd -i mock
> Starting Deltacloud API :: mock :: http://localhost:3001/api
> D:/programs/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in `gem_original_require':
no such file to load -- syslog (Loa
> dError)
>         from D:/programs/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`require'
>         from D:/sources/OSS/cloud/deltacloud/server/lib/sinatra/rack_syslog.rb:1
>         from D:/programs/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`gem_original_require'
>         from D:/programs/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`require'
>         from D:/sources/OSS/cloud/deltacloud/server/lib/deltacloud/server.rb:32
> This is using the latest workspace. On CentOS 5, with exactly the same DeltaCloud artifacts
(I've mounted the same directory), it works fine.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message