db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Bardet" <ebar...@bardet-u2ee.com>
Subject Re: Fwd: no DataSourceFactory configured for the connection
Date Wed, 26 Aug 2009 07:23:38 GMT
Hello there,

As per the criteria not showing any sql statement, this is all fine as you
did not provide any information to the Criteria object.  Hence, it does
not show anything.  Have a look at the way you can use it at
http://db.apache.org/torque/releases/torque-3.3/tutorial/step5.html

Hope that helps.

E

> Sir
> Very very thanks Greg Monroe to reply
> I did all changes according to the given doc on below link:
> http://db.apache.org/torque/releases/torque-3.3/runtime/reference/initialisation-configuration.html
> Still i am facing that torque is not initialized.
>
> torque.properties are as below
>
> torque.database.default=brihaspati
> torque.database.brihaspati.adapter=mysql
>
> torque.dsfactory.brihaspati.factory=org.apache.torque.dsfactory.SharedPoolDataSourceFactory
> torque.dsfactory.brihaspati.connection.driver = org.gjt.mm.mysql.Driver
> torque.dsfactory.brihaspati.connection.url =
> jdbc:mysql://localhost:3306/brihaspati
> torque.dsfactory.brihaspati.connection.user = etrg
> torque.dsfactory.brihaspati.connection.password = brihaspatigroup
> torque.dsfactory.brihaspati.pool.maxActive=10
> torque.dsfactory.brihaspati.pool.testOnBorrow=true
> torque.dsfactory.brihaspati.pool.validationQuery=SELECT 1
> Second thing is that while i am using and trying to write
> org.apache.torque.util.Criteria  obj to debug like below,
> Criteria crit = new Criteria();
> It is showing :
> crit.........=Criteria::
> Current Query SQL (may not be complete or applicable):
>
>
> On 8/25/09, Greg Monroe <Greg.Monroe@dukece.com> wrote:
>>
>> By migrated I assume you mean from an older version of Torque.
>> Most likely it was a version prior to the properties file revamp
>> that took place in Version 3.1 (I think).
>>
>> If this is true, you will need to modify your Torque runtime
>> configuration properties file to the new format. See:
>>
>>
>> http://db.apache.org/torque/releases/torque-3.3/runtime/reference/initialisation-configuration.html
>>
>> If this isn't the case, please supply more details.
>>
>>
>> > -----Original Message-----
>> > From: Shaista Shekh [mailto:shaista.shekh@gmail.com]
>> > Sent: Tuesday, August 25, 2009 1:25 AM
>> > To: torque-user@db.apache.org
>> > Subject: no DataSourceFactory configured for the connection
>> >
>> > I have migrated turbine 2.3.3 with ant.
>> > While I start the webserver/applicationserver everything works fine
>> >  i am trying to logged in it is showing below given error in log file.
>> >
>> > "There was no DataSourceFactory configured for the connection
>> > DATABASE"
>> > Please guide me in this regard
>> > Thanking you
>>
>> DukeCE Privacy Statement:
>> Please be advised that this e-mail and any files transmitted with
>> it are confidential communication or may otherwise be privileged or
>> confidential and are intended solely for the individual or entity
>> to whom they are addressed. If you are not the intended recipient
>> you may not rely on the contents of this email or any attachments,
>> and we ask that you please not read, copy or retransmit this
>> communication, but reply to the sender and destroy the email, its
>> contents, and all copies thereof immediately. Any unauthorized
>> dissemination, distribution or copying of this communication is
>> strictly prohibited.
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
>> For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org
>>
>>
>




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message