db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Neelima Yadla" <Neelima.Ya...@CBC-Companies.com>
Subject RE: misconfiguration of the DataSourceFactory
Date Tue, 15 May 2007 20:12:37 GMT
I do not have any problem on querying the database. It is the problem
with only sql errors that will return when any exceptions happen like
primary key violation etc. Iam not familiar with this turbine,torque.
Iam fixing some small bugs. When I run the application with my local tdk
and weblogic I can see all kind of sql errors but this is happening only
in my unix server. It was returns "Object was null" if any sql exception
happens. There is no torque log to see. 

Thanks,

-----Original Message-----
From: Thomas Vandahl [mailto:tv@apache.org] 
Sent: Tuesday, May 15, 2007 4:00 PM
To: Apache Torque Users List
Subject: Re: misconfiguration of the DataSourceFactory

Neelima Yadla wrote:
> My local tdk returns the correct error but on our unix server it
returns
> always connection object was null for any sql errors. I appreciate any
> help on this.

Not sure what to say on this. Could you please provide some information
on configuration, environment etc. What does the Torque log say when in
DEBUG mode? Can you do simple selects?

Bye, Thomas.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message