db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Kromkamp" <r.kromk...@pagelink.nl>
Subject RE: There was no DataSourceFactory configured for the connection DATABASE
Date Fri, 24 Nov 2006 07:32:09 GMT
Do you mean the maxIdle property in:

http://jakarta.apache.org/commons/dbcp/configuration.html 

Robert

-----Original Message-----
From: Thomas Vandahl [mailto:tv@apache.org] 
Sent: Thursday, November 23, 2006 8:39 PM
To: Apache Torque Users List
Subject: Re: There was no DataSourceFactory configured for the
connection DATABASE

Robert Kromkamp wrote:
> "There was no DataSourceFactory configured for the connection
DATABASE".
> When I restart the webserver/applicationserver everything works fine 
> again. Do you have any ideas what will be the best why to handle this?
> Is there a way to check if the current datasource connections are 
> still valid?
This is a feature of the dbcp-configuration. See the part on
initialization and configuration of the runtime in the Torque
documentation, section SharedPoolDataSource.

Bye, Thomas

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message