db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Caserta <smoothie...@yahoo.com>
Subject Re: Antwort: RE: VM_global_library.vm not found
Date Fri, 30 Sep 2005 20:21:44 GMT
Thank you all, 
Breaking it out into a Templates folder worked well.
Jim

--- Thomas Fischer <fischer@seitenbau.net> wrote:

> 
> 
> 
> 
> What do you mean with 'main Torque folder' ? In the
> home directory of the
> generator, I would create a subdirectory named
> 'templates' and extract the
> jar there.
> 
> From Torque 3.1 on, the generator is separated from
> the runtime, so the
> generator should reside in an extra directory.
> Though it may seem
> convenient at first to use a single directory, it
> causes confusion later.
> 
>     Thomas
> 
> Jim Caserta <smoothie_jc@yahoo.com> schrieb am
> 30.09.2005 17:24:33:
> 
> > I think you mean un-package the vm templates and
> put
> > them in the own Templates folder under the main
> Torque
> > folder.. correct?
> >
> > --- Thomas Fischer <fischer@seitenbau.net> wrote:
> >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > Jim,
> > >
> > > the templates are only packaged as jar with the
> > > generator, and should be
> > > loaded from the classpath by default. Make sure
> the
> > > generator configuration
> > > is configured such that it uses the class path
> to
> > > look for the templates.
> > > If you prefer not to work with the classpath,
> > > unpackage the templates jar
> > > and make sure the location is known to the
> > > generator.
> > >
> > >    Thomas
> > >
> > > Jim Caserta <smoothie_jc@yahoo.com> schrieb am
> > > 30.09.2005 16:26:43:
> > >
> > > > My apologies...
> > > >
> > > > I used the -noclasspath with the same results,
> > > however
> > > > I noticed that the last error message in the
> > > velocity
> > > > log is:
> > > > [error] ResourceManager : unable to find
> resource
> > > > 'sql/base/Control.vm' in any resource loader.
> > > >
> > > > No source is being generated. Is the situation
> the
> > > > same with this error message as the other, in
> that
> > > it
> > > > still should be working successfully? Maybe
> I'm
> > > > missing another problem elsewhere..
> > > >
> > > > Thank you..
> > > > Jim
> > > >
> > > > --- Greg Monroe <Greg.Monroe@DukeCE.com>
> wrote:
> > > >
> > > > > I think the VM_global_library not found
> error is
> > > not
> > > > > the issue. I see
> > > > > this message with 3.1.1 builds too.
> > > > >
> > > > > Most problems of this sort come from old
> > > versions of
> > > > > the jar files
> > > > > being in the class path somewhere. This
> includes
> > > the
> > > > > various libraries
> > > > > that Torque is dependent on as well.
> > > > >
> > > > > Try running ant with the -noclasspath option
> to
> > > > > prevent picking up
> > > > > old versions.  If this works, then start
> looking
> > > > > thru your class path
> > > > > for problems.
> > > > >
> > > > > Good luck
> > > > >
> > > > > Greg
> > > > >
> > > > > > -----Original Message-----
> > > > > > From: Jim Caserta
> > > [mailto:smoothie_jc@yahoo.com]
> > > > > > Sent: Friday, September 30, 2005 8:33 AM
> > > > > > To: torque-user@db.apache.org
> > > > > > Subject: VM_global_library.vm not found
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Good morning..
> > > > > >
> > > > > > I downloaded 3.2-rc2 of Torque and the
> latest
> > > > > version
> > > > > > of Ant. I'm cuurently using Torque 3.0 and
> > > > > attempting
> > > > > > to convert over.
> > > > > >
> > > > > > Creating the schema works fine, however
> when I
> > > > > attempt
> > > > > > to generate the java files, I receive the
> > > errors:
> > > > > >
> > > > > > [error] ResourceManager : unable to find
> > > resource
> > > > > > 'VM_global_library.vm' in any resource
> loader.
> > > > > >
> > > > > > [info] Velocimacro : error using  VM
> library
> > > > > template
> > > > > > VM_global_library.vm :
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>
org.apache.velocity.exception.ResourceNotFoundException:
> > > > > > Unable to find resource
> 'VM_global_library.vm'
> > > > > >
> > > > > > I did find another reference to this
> problem,
> > > and
> > > > > I
> > > > > > also downloaded the gen-3.1.1.jar file
> that
> > > has
> > > > > the vm
> > > > > > files in it. I placed this 'jar' file in
> the
> > > 'lib'
> > > > > > folder of file 'torque-gen-3.2-rc2', which
> is
> > > > > where I
> > > > > > execute the ant command from, however the
> > > problem
> > > > > > persists.
> > > > > >
> > > > > > Thank you in advance for any suggestions!
> > > > > > Jim
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > __________________________________
> > > > > > Yahoo! Mail - PC Magazine Editors' Choice
> 2005
> > > > > > http://mail.yahoo.com
> > > > > >
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>
---------------------------------------------------------------------
> > > > > > To unsubscribe, e-mail:
> > > > > torque-user-unsubscribe@db.apache.org
> > > > > > For additional commands, e-mail:
> > > > > torque-user-help@db.apache.org
> > > > > >
> > > > > >
> > > > >
> > > > > Duke CE Privacy Statement
> > > > > Please be advised that this e-mail and any
> files
> > > > > transmitted with it are confidential
> > > communication
> > > > > or may otherwise be privileged or
> confidential
> > > and
> > > > > are intended solely for the individual or
> entity
> > > to
> > > > > whom they are addressed.  If you are not the
> 
=== message truncated ===



		
__________________________________ 
Yahoo! Mail - PC Magazine Editors' Choice 2005 
http://mail.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message