db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raphaël Piéroni <raphael_mail...@yahoo.fr>
Subject [Encoding] Oracle 8.1.7 and Jdk 1.4.1_07
Date Thu, 31 Mar 2005 14:15:36 GMT
Hello,

I'm currently having some troubles using Torque 3.0 on linux (debian
stable kernel 2.4.20) with the Sun jdk (1.4.1_07-b02).

I now present the problem :
i use the maven torque plugin 3.0 to insert sql files in the database
(when i cat those files, i can see correctly the accentuated
characters)

then i use junit tests to check the retreiving of values in the
database

i systematically had the error 
expected <...?> but was <...?>

i know it is an encoding problem, but i cannot figure how to get rid of
it.

may someone please help me.

Best regards 

Raphaël

------------------------------------
| Raphaël Piéroni                  |
| 33+ 223 351 354                  |
| mailto:rpieroni@dexem.com        |
| http://www.dexem.com             |
| mailing:raphael_mailing@yahoo.fr |
------------------------------------


	

	
		
__________________________________________________________________
Découvrez le nouveau Yahoo! Mail : 250 Mo d'espace de stockage pour vos mails ! 
Créez votre Yahoo! Mail sur http://fr.mail.yahoo.com/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message