db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Fischer <fisc...@seitenbau.net>
Subject Re: PL/SQL in generated Oracle scripts
Date Wed, 16 Feb 2005 10:36:30 GMT




Nuno Miguel Rodrigues <nmrodrigues@gmail.com> schrieb am 16.02.2005
10:35:52:

> On Tue, 15 Feb 2005 23:29:55 -0000, Paul Osborne
> <paul.osborne@morley-computing.co.uk> wrote:
> > I am trying to use the Maven Torque plugin to generate and initialize
an
> > Oracle 8i database. However, the torque 'insert-sql' target is failing
> > because the generated SQL contains PL/SQL code, giving the error:
> > [torque-sql-exec] [ERROR] Failed to execute: DECLARE
TABLE_DOES_NOT_EXIST
> > EXCEPTION. Am I using the wrong torque target to execute the scripts
> >
> > The SQL scripts appear to be correct and work perfectly via sql*plus.
> >
> > I've successfully managed to create the schema for MySQL without any
> > problems but am struggling with Oracle.
> >
> > Any help would be greatly appreciated!
>
>     [...]
>
>     PL/SQL is a different environment from that of SQL, hence the error.
>     sql+ handles PL/SQL.
>

No, I do not think this is the point. The point is that a different line
separator (/) has to be used in ant(maven) to run the scripts.


>     HTH,
>
>
> --
   Thomas



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message