db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anderson Derek Civ AU/SCI <Derek.Ander...@MAXWELL.AF.MIL>
Subject unable to find resource 'om/ExtensionObject.vm'
Date Tue, 04 Jan 2005 20:03:41 GMT
Hey everyone,

I'm having a problem generating my OM under Linux.  My environment is:
	-bash-2.05b$ java -version && ant -version
	Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build
1.4.2_04-b05)
	Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_04-b05, mixed mode)
	Apache Ant version 1.6.1 compiled on February 12 2004
w/ torque-gen v3.1.

I'm getting the following error in my velocity.log when running the om task:
	Tue Jan 04 13:26:52 CST 2005  [error] ResourceManager : unable to
find
	resource 'om/ExtensionObject.vm' in any resource loader.
after approximately 200 successful lines of:
	Tue Jan 04 13:26:52 CST 2005   [info] ResourceManager : found
	om/ExtensionObject.vm with loader
org.apache.velocity.runtime.resource.loader.FileResourceLoader

It seems to alternate between not finding ExtensionObject and ExtensionPeer,
but it always fails just after the 200th round of access to the file.

It doesn't seem to be a Xmx problem, as upping it to 512m doesn't help.
(watching it generate doesn't seem to push the vm much above 70m)

Also, very oddly, the exact same environment and script generate just fine
under Windows.  (identical pulls from our CVS repository)


Has anyone seen this happening before?


-------------------------------
 Derek C. Anderson
 AUREPM Project Lead
 https://cmscvs.maxwell.af.mil
 Computer Sciences Corporation
 derek.anderson@maxwell.af.mil
 http://www.csc.com/
-------------------------------



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message