db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Melissa A Klein <klei...@us.ibm.com>
Subject Trouble building Torque
Date Fri, 03 Oct 2003 19:58:08 GMT




When I try to build torque (leaving torque in the jar), I get the
following:

Buildfile: {workspace}\torque-gen-3.1\build-torque.xml

main:

check-use-classpath:

check-run-only-on-schema-change:

sql-check:

sql:
        [echo] +------------------------------------------+
        [echo] |                                          |
        [echo] | Generating SQL for YOUR Torque project!  |
        [echo] |                                          |
        [echo] +------------------------------------------+

sql-classpath:
        [echo] loading templates from classpath
  [torque-sql] Using contextProperties file: C:\Documents and
Settings\rothma\Application Data\IBM\Application
Developer\workspaces\db\torque-gen-3.1\build.properties
  [torque-sql] Using classpath
  [torque-sql] PANIC : Error configuring AvalonLogSystem :
java.lang.NullPointerException
  [torque-sql] PANIC : Error configuring AvalonLogSystem :
java.lang.NullPointerException
  [torque-sql] BUILD FAILED: {workspace}/torque-gen-3.1
/build-torque.xml:192: Generation failed. For more information consult the
velocity log, or invoke ant with the -debug flag.
Total time: 4 seconds

I am sure this is something easy.  Can anyone help me?


Melissa Klein
IBM Global Services
1475 Phoenixville Pike
West Chester, PA 19380
Phone: 610-578-2494           Tieline: 873-2494
Fax: 610-578-2494                Cell: 610-745-6494



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message