db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "cctech" <cct...@cityarchitect.co.uk>
Subject RE: Schema Generation errors
Date Mon, 18 Aug 2003 19:26:12 GMT
Thanks. When I am feeling brave enough, I'll go for the current version.

Steve

-----Original Message-----
From: Henning P. Schmiedehausen [mailto:hps@intermeta.de] 
Sent: 18 August 2003 12:48
To: torque-user@db.apache.org
Subject: Re: Schema Generation errors


"cctech" <cctech@cityarchitect.co.uk> writes:

get the current HEAD. I did lots of work in this section. You should get
a clear error message now.

	Regards
		Henning


>------=_NextPart_000_0001_01C36517.5E2BFC60
>Content-Type: text/plain;
>	charset="iso-8859-1"
>Content-Transfer-Encoding: 7bit

>Well, table-by-table I went through the schema, cutting and pasting. 2 
>Hours work.
> 
>Found the problem though....
> 
>  <table name="blahDependency" idMethod="none">
>    <column name="fromBlahId" required="true" primaryKey="true" 
>type="INTEGER"/>
>    <column name="toBlahId" required="true" primaryKey="true" 
>type="INTEGER"/>
>    <column name="dependencyTypeId" required="true" primaryKey="true" 
>type="INTEGER"/>
>    <foreign-key foreignTable="blah">
>------>>>>        <reference local="blahId" foreign="blahId"/>
>    </foreign-key> 
>    <foreign-key foreignTable="blah">
>------->>>>        <reference local="blahId" foreign="blahId"/>
>    </foreign-key> 
>    <foreign-key foreignTable="inventoryDependencyType">
>        <reference local="dependencyTypeId"
foreign="dependencyTypeId"/>
>    </foreign-key>
>  </table>

>The two lines marked ---->>>> reference local attributes that don't 
>exist (should have been fromBlahid, toBlahId).
> 
>This causes the schema generation to fail without any explanation.
> 
>I'm happy(er) now....
> 
>Steve

>-----Original Message-----
>From: cctech [mailto:cctech@cityarchitect.co.uk]
>Sent: 17 August 2003 17:49
>To: 'Apache Torque Users List'
>Subject: Schema Generation errors


>Newbie Question:
> 
>I've been using Torque for some weeks now, the latest one I'm using is
>in the tdk-2.2 distribution.
> 
>The question I have is: When I'm using the standard ant build, when I
>have errors in the schema.xml, I can never get any details of where in
>the schema file the problem is. This means that I have to check
manually
>the whole schema file looking for errors and with a file 14 pages long
>it takes quite a time. Is there a flag I an set in build.properties or
>somewhere  to turn on debug for the schema processing?
> 
>BUILD FAILED

>file:C:/tdk-2.2/webapps/hydra/WEB-INF/build/build-torque.xml:284:
>Generation failed. For more information consult the velocity log, or
>invoke ant with the -debug flag.

>Thanks.


>------=_NextPart_000_0001_01C36517.5E2BFC60--

-- 
Dipl.-Inf. (Univ.) Henning P. Schmiedehausen          INTERMETA GmbH
hps@intermeta.de        +49 9131 50 654 0   http://www.intermeta.de/

Java, perl, Solaris, Linux, xSP Consulting, Web Services 
freelance consultant -- Jakarta Turbine Development  -- hero for hire

"Dominate!! Dominate!! Eat your young and aggregate! I have grotty
silicon!" 
      -- AOL CD when played backwards  (User Friendly - 200-10-15)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org


Mime
View raw message