db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "cctech" <cct...@cityarchitect.co.uk>
Subject RE: Schema Generation errors
Date Sun, 17 Aug 2003 22:29:13 GMT
Well, table-by-table I went through the schema, cutting and pasting. 2
Hours work.
 
Found the problem though....
 
  <table name="blahDependency" idMethod="none">
    <column name="fromBlahId" required="true" primaryKey="true"
type="INTEGER"/>
    <column name="toBlahId" required="true" primaryKey="true"
type="INTEGER"/>
    <column name="dependencyTypeId" required="true" primaryKey="true"
type="INTEGER"/>
    <foreign-key foreignTable="blah">
------>>>>        <reference local="blahId" foreign="blahId"/>
    </foreign-key> 
    <foreign-key foreignTable="blah">
------->>>>        <reference local="blahId" foreign="blahId"/>
    </foreign-key> 
    <foreign-key foreignTable="inventoryDependencyType">
        <reference local="dependencyTypeId" foreign="dependencyTypeId"/>
    </foreign-key> 
  </table>

The two lines marked ---->>>> reference local attributes that don't
exist (should have been fromBlahid, toBlahId).
 
This causes the schema generation to fail without any explanation.
 
I'm happy(er) now....
 
Steve

-----Original Message-----
From: cctech [mailto:cctech@cityarchitect.co.uk] 
Sent: 17 August 2003 17:49
To: 'Apache Torque Users List'
Subject: Schema Generation errors


Newbie Question:
 
I've been using Torque for some weeks now, the latest one I'm using is
in the tdk-2.2 distribution.
 
The question I have is: When I'm using the standard ant build, when I
have errors in the schema.xml, I can never get any details of where in
the schema file the problem is. This means that I have to check manually
the whole schema file looking for errors and with a file 14 pages long
it takes quite a time. Is there a flag I an set in build.properties or
somewhere  to turn on debug for the schema processing?
 
BUILD FAILED

file:C:/tdk-2.2/webapps/hydra/WEB-INF/build/build-torque.xml:284:
Generation failed. For more information consult the velocity log, or
invoke ant with the -debug flag.

Thanks.


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message