db-torque-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alvin Antony" <Alvin.Ant...@internet.lmu.de>
Subject Antw: JDBC task generating empty schema
Date Fri, 14 Mar 2003 06:01:27 GMT
Hi Jorge,
          On the second ant config script for MSSQL, you are missing, <property name="torque.database.schema"
value="......" />. I already experience this problem before ;-).
HTH,
Alvin


Alvin K. Antony
Ludwig-Maximilians-Universität München
Internet und Virtuelle Hochschule
Softwareentwicklung
Oettingenstraße 67
80538 München
Germany
-------------------------------------------
Phone: +49 (0)89 2102-5979
Fax: +49 (0)89 2102-5980
Mobile: +49 (0)175 9401175
E-Mail: aantony@lmu.de

Web: http://www.lmu.de/internet/

>>> jorge.uriarte@coverlink.com 14.03.03 01.03 Uhr >>>
Hi!

I've recently upgraded to Torque 3.0, and I found it w easier to configure,
and easier to embed with our development environment. Seems like it's been a
robust release, congratulations!

I'm now in the work of getting it to work with our development environment,
and I'm getting problems when generating the schema.xml from an SQLServer
database.

First of all, it works like a charm with Oracle and MySql, but I can't find
what's the problem with MSSQL.

I'm calling torque from my own ant script, like this:

<target name="torqueschema" >
  <ant antfile="build-torque.xml" dir="${torque}" target="jdbc">
    <property name="torque.java.dir" value="${torque}/../../src/java"/>
    <property name="torque.schema.dir" value="${torque}/../../src/schema"/>
    <property name="torque.project" value="cbs" />
    <property name="torque.database" value="oracle" />
    <property name="torque.database.createUrl"
value="jdbc:oracle:thin:@172.17.1.145:1521:BBINTEG" />
    <property name="torque.database.buildUrl"
value="jdbc:oracle:thin:@172.17.1.145:1521:BBINTEG" />
    <property name="torque.database.url"
value="jdbc:oracle:thin:@172.17.1.145:1521:BBINTEG" />
    <property name="torque.database.driver"
value="oracle.jdbc.driver.OracleDriver" />
    <property name="torque.database.schema" value="BBDES" />
    <property name="torque.database.user" value="BBDES" />
    <property name="torque.database.password" value="BBDES12" />
    <property name="torque.database.host" value="172.17.1.145" />
  </ant><~!B*+R^&></target><~!B*+R^&><~!B*+R^&><~!B*+R^&>It
works perfectly, and so it does with MySql.
Now, if I try the following with MSSQL:

<target name="torqueschema" >
  <ant antfile="build-torque.xml" dir="${torque}" target="jdbc">
    <property name="torque.java.dir" value="${torque}/../../src/java"/>
    <property name="torque.schema.dir" value="${torque}/../../src/schema"/>
    <property name="torque.project" value="cbs" />
    <property name="torque.database" value="mssql" />
    <property name="torque.database.createUrl"
value="jdbc:microsoft:sqlserver://172.17.1.145:1433;DatabaseName=sumiplus;Se
lectMethod=cursor" />
    <property name="torque.database.buildUrl"
value="jdbc:microsoft:sqlserver://172.17.1.1451433;DatabaseName=sumiplus;Sel
ectMethod=cursor" />
    <property name="torque.database.url"
value="jdbc:microsoft:sqlserver://172.17.1.145:1433;DatabaseName=sumiplus;Se
lectMethod=cursor" />
    <property name="torque.database.host" value="172.17.1.145" />
    <property name="torque.database.driver"
value="com.microsoft.jdbc.sqlserver.SQLServerDriver" />
    <property name="torque.database.user" value="desaplus" />
    <property name="torque.database.password" value="desaplus" />
    <property name="torque.database.name" value="sumiplus" />
  </ant><~!B*+R^&></target><~!B*+R^&><~!B*+R^&>I
get it working and dumping info into the console, but I get this:

[torque-jdbc-transform] Torque - JDBCToXMLSchema starting
[torque-jdbc-transform] Your DB settings are:
[torque-jdbc-transform] driver :
com.microsoft.jdbc.sqlserver.SQLServerDriver
[torque-jdbc-transform] URL :
jdbc:microsoft:sqlserver://172.17.1.145:1433;DatabaseName=sumiplus;SelectMet
hod=cursor
[torque-jdbc-transform] user : desaplus
[torque-jdbc-transform] schema : ${databaseSchema}
[torque-jdbc-transform] DB driver sucessfuly instantiated
[torque-jdbc-transform] DB connection established
[torque-jdbc-transform] Getting table list...
[torque-jdbc-transform] Building column/table map...
[torque-jdbc-transform] Entorno/torque/../../src/schema/schema.xml
[torque-jdbc-transform]
[torque-jdbc-transform] Torque - JDBCToXMLSchema finished

BUILD SUCCESSFUL


As you can see, I cannot get any table info generated, and the resulting
schema.xml file contains only the skeleton, no reference to any table at
all.
Does anybody have any clue?

THANX!!

_
Jorge Uriarte Aretxaga
jorge.uriarte@omelas.net



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-user-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-user-help@db.apache.org



Mime
View raw message