db-torque-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Poeschl <mpoes...@marmot.at>
Subject Re: 3.1-rc binaries missing
Date Mon, 01 Sep 2003 20:45:32 GMT
are you using velocity-1.4-dev?? loading templates from the classpath 
does not work with this version ..
with velocity-1.3.1 i could not reproduce the problem

martin

Ian Ragsdale wrote:

> Any idea if this issue has been resolved?
>
>  TRQS175 (ResourceNotFoundException  Unable to find resource 'om 
> ExtensionPeer vm')
>
> I'm having this problem myself and have had little luck trying to 
> track it down.  The issues tracking server doesn't seem to be working 
> for me, so I couldn't really check up on it.  If this is still an 
> outstanding bug, any ideas on how to track it down?
>
> Thanks,
> Ian
>
> On Monday, September 1, 2003, at 02:56  PM, Martin Poeschl wrote:
>
>> maybe they got lost when the sites moved to another machine ... the 
>> final release will be available later today :-)
>>
>> martin
>>
>> lhn-spam@the-fam.net wrote:
>>
>>> Hi -- as far as I can tell, the Torque 3.1-rc binaries which are 
>>> supposed to be at http://db.apache.org/builds/torque/release/3.1-rc/ 
>>> aren't available. I know real coders just pull the source from CVS, 
>>> but I'm just a lowly user giving feedback. ;-)
>>>
>>> -Lorrin
>>>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: torque-dev-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: torque-dev-help@db.apache.org


Mime
View raw message