db-ojb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J.Braeuchi" <jbraeu...@gmx.ch>
Subject Re: build: prepare-testdb-commons-sql does not work
Date Tue, 09 Nov 2004 19:34:52 GMT
hi tom,

that's really strange !
prepare-testdb (1.1 head) using torque and the new hsqldb works 
perfectly under winxp and linux.

but i'd like to drop torque for the new  commons-sql as soon as it runs 
from my commandline because i think we should switch to 
commons-collection 3.x.

jakob

Thomas Dudziak schrieb:

> Jakob Braeuchi wrote:
>
>> it works when run from eclipse ! after quite some digging (couldn't 
>> debug the ant-task in eclipse :( ) i found that my 
>> repository-database.xml contains another url than i expected. so i 
>> modified CommonsSqlDatabaseHandling#getDatasource() to print the URL.
>>
>> jakob
>>
>> Jakob Braeuchi schrieb:
>>
>>> hi all,
>>>
>>> i tried to use the commons-sql target instead of the torque target 
>>> to build the test-database.
>>>
>>> in build.properties i changed to profile and added 
>>> use-commons-sql=true:
>>> ...
>>> #profile=hsqldb
>>> # Use this when running the unit tests with the commons-sql dbhandling:
>>> profile=hsqldb-commons-sql
>>> use-commons-sql=true
>>> ...
>>
>
> Interestingly I couldn't run the unit tests at the commandline at all 
> using the normal torque-based sql generation (1.1 HEAD). Only after I 
> replaced the hsqldb  library with the one from the 1.0 branch, I could 
> get them to run. I remember that being the reason why we didn't update 
> to the newest Hsqldb.
>
> Tom
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: ojb-dev-unsubscribe@db.apache.org
> For additional commands, e-mail: ojb-dev-help@db.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: ojb-dev-unsubscribe@db.apache.org
For additional commands, e-mail: ojb-dev-help@db.apache.org


Mime
View raw message