db-derby-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tiago Espinha <ti...@espinhas.net>
Subject Re: Issue with JUnit - 0 tests?
Date Fri, 05 Jun 2009 12:19:47 GMT
Well, they both are there (and I also checked that the jars were in their
directory), along with the rest of all the jars. I have been using the same
set of commands to set the classpath so this shouldn't be it...

On Fri, Jun 5, 2009 at 1:14 PM, Kathey Marsden
<kmarsdenderby@sbcglobal.net>wrote:

> Tiago Espinha wrote:
>
>> Hello everyone,
>>
>> Has anyone ever faced an issue when running JUnit tests where no fixtures
>> from a test are ran?
>>
>>  I think if derbynet.jar and derbyclient.jar are not in the classpath, the
> network tests will be skipped.  Could this be it?
>
>
>  Here's what I get exactly:
>> ------------------8<-------------------------
>> C:\cygwin\home\Tiago\Derby\Testing\TempTest>java junit.textui.TestRunner
>> org.apa
>>
>> che.derbyTesting.functionTests.tests.derbynet.NetworkServerControlClientCommandT
>> est
>>
>> Time: 0
>>
>> OK (0 tests)
>> -------------------8<--------------------------
>>
>> The odd part is that this test was running (and failing) yesterday, and
>> now it acts as if there are no fixtures in the file. I'm looking at the file
>> in Eclipse, and there is the testPing() fixture in it. I've also done ant
>> clobber, all and buildjars more than once with no luck. What's even more
>> odd, is that with the very same patch (the latest on DERBY-4217), if I try
>> to run this test on an Ubuntu Virtual Machine, it does run the one fixture
>> in it.
>>
>> Does anyone have any idea of what's going on here?
>>
>> Best Regards,
>> Tiago
>>
>
>

Mime
View raw message