db-derby-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dag H. Wanvik" <Dag.Wan...@Sun.COM>
Subject Re: Discussion about DERBY-318 (Re: DERBY-308 just be done and .... (Re: [jira] Updated: (DERBY-308) Modify dblook to support "GENERATED BY DEFAULT AS IDENTITY")) derbyLocale_**.jar exists in CLASSPATH
Date Mon, 30 May 2005 14:53:58 GMT

Hi,
>>>>> "T" == TomohitoNakayama  <tomonaka@basil.ocn.ne.jp> wrote:
T> 
T> Hello.
T> I tried "export LC_CTYPE=en_US" but not successed....
T> 
T> I run it on Windows using cygwin.

Actually, on Windows XP/Cygwin I changed language temporarily to US
English via the Properties->Region/language dialogue. 
That made that particular test which failed, run cleanly for me.

T> This environment variable may works only on unix ....

Seems so. I guess jala picks it up from the registry.

Thanks,
Dag


T> 
T> Best regards.
T> 
T> /*
T> 
T>          Tomohito Nakayama
T>          tomonaka@basil.ocn.ne.jp
T>          tomohito@rose.zero.ad.jp
T> 
T>          Naka
T>          http://www5.ocn.ne.jp/~tomohito/TopPage.html
T> 
T> */
T> ----- Original Message ----- 
T> From: "Dag H. Wanvik" <Dag.Wanvik@Sun.COM>
T> To: "Derby Development" <derby-dev@db.apache.org>; "Myrna van Lunteren" 
T> <m.v.lunteren@gmail.com>
T> Sent: Monday, May 30, 2005 10:24 AM
T> Subject: Re: All of derby_all fails when environment corresponding 
T> derbyLocale_**.jar exists in CLASSPATH
T> 
T> 
T> >
T> > Hi,
T> >>>>>> "MvL" == Myrna van Lunteren <m.v.lunteren@gmail.com>
wrote:
T> >
T> > MvL> Would it be totally unacceptable to document we expect the test 
T> > harness to
T> > MvL> be run in en_US locale? Naka, would that be impossible for you? If 
T> > you run
T> > MvL> the tests with those properties you mention, does that work? We'd 
T> > probably
T> > MvL> need to pass them into the test harness using -Djvmflags=... Or maybe 
T> > even
T> > MvL> just force it from insite RunSuite/RunTest.
T> > MvL> How do the folks in Norway run these?
T> >
T> > I used the setting below setting in the shell (bash) when running
T> > tests. Worked for me, but then only one test failed due to the no_NO
T> > setting originally (I forget which one, I can re-run to find out?).
T> > Otherwise, I agree, ideally tests should be agnostic to
T> > current language/region, but if that isn't achievable, the harness
T> > could check for correct setting.
T> >
T> > export LC_CTYPE=en_US
T> >
T> > Dag
T> >
T> >
T> >
T> > -- 
T> > No virus found in this incoming message.
T> > Checked by AVG Anti-Virus.
T> > Version: 7.0.322 / Virus Database: 267.2.0 - Release Date: 2005/05/27
T> >
T> > 
T> 
T> 
T> 
T> -- 
T> No virus found in this outgoing message.
T> Checked by AVG Anti-Virus.
T> Version: 7.0.322 / Virus Database: 267.2.0 - Release Date: 2005/05/27
T> 
-- 
Dag H. Wanvik
Sun Microsystems, Web Services, Database Technology Group
Haakon VII gt. 7b, N-7485 Trondheim, Norway
Tel: x43496/+47 73842196, Fax:  +47 73842101

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
NOTICE: This email message is for the sole use of the intended
recipient(s) and may contain confidential and privileged
information. Any unauthorized review, use, disclosure or distribution
is prohibited. If you are not the intended recipient, please contact
the sender by reply email and destroy all copies of the original
message.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Mime
View raw message