db-ddlutils-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pentti Kavanagh" <pentti.kavan...@talgentra.com>
Subject RE: Error when running databaseToDdl task to dump data to xml file on oracle10 database
Date Fri, 16 Mar 2007 07:45:13 GMT
Hi,

I have run ant with -debug, please see attached console output.

It appears that the writeDataToFile task is running though other schemas
in the same database.   I dropped the other schema with the
ACCOUNT_DETAILS table and now it is reporting the same error with a
different table (which exists in a another schema on the database). 

Thanks,

Pentti

-----Original Message-----
From: Thomas Dudziak [mailto:tomdzk@gmail.com] 
Sent: 16 March 2007 01:33
To: ddlutils-user@db.apache.org
Subject: Re: Error when running databaseToDdl task to dump data to xml
file on oracle10 database

On 3/12/07, Pentti Kavanagh <pentti.kavanagh@talgentra.com> wrote:

> I am using the ddlutils ant task 'databaseToDdl' to dump some data to 
> an xml file.
>
> The task fails with this error:-
>
> org.apache.ddlutils.model.ModelException: There are multiple column 
> with the name V2_ACCOUNT_NO in the table ACCOUNT_DETAILS
>
> Here is my ant script:-
>
>      <target name="data-dump" description="Dumps the database data">
>                 <taskdef name="databaseToDdl"
>
> classname="org.apache.ddlutils.task.DatabaseToDdlTask">
>                         <classpath refid="runtime-classpath" />
>                 </taskdef>
>                 <databaseToDdl modelName="PerfModel" verbosity="debug"
>                         databaseType="oracle10"
schemapattern="TEST34">
>                         <database
> url="jdbc:oracle:thin:@devperfdb3:1521:perf"
>
> driverClassName="oracle.jdbc.driver.OracleDriver"
>                                 username="TEST34"
password="password"/>
>                         <writeDataToFile outputFile="perf-data.xml"/>
>                 </databaseToDdl>
>         </target>
>
> I can successfully run the writeSchemaToFile element on the same 
> database schema.
>
> Obviously my the table ACCOUNT_DETAILS only has one V2_ACCOUNT_NO 
> column.
>
> Any ideas why I am getting this problem?

That is odd. Could you turn on debug logging to see whether there is
something interesting in there ?

Tom

Mime
View raw message