cxf-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dinesh Babu <dinesh.b...@pb.com>
Subject RE: CXF does not decode UTF-8 encoded URLs fired by ReSTAssured framework
Date Thu, 11 Dec 2014 15:36:06 GMT
Thanks Sergey,

You were right. RestAssured encodes the URL before it sends out. Found that using Fiddler
tool. I tried to enable the log for CXF and could not figure out how to do it. Is it just
adding CXF LoggingFeature or LoggingInInterceptor? Or is there additional configuration/code
changes needs to be done?

Regards,
Dinesh Babu.

-----Original Message-----
From: Sergey Beryozkin [mailto:sberyozkin@gmail.com]
Sent: 02 December 2014 21:04
To: users@cxf.apache.org
Subject: Re: CXF does not decode UTF-8 encoded URLs fired by ReSTAssured framework

Hi
On 02/12/14 16:21, Dinesh Babu wrote:
> Hi,
>
> We are using CXF 2.6.
>
> I am calling a ReST service by firing a UTF-8 encoded URL using chrome browser, Fiddler
and using ReSTAsured test framework. When URL is fired by RestAssured cxf does not decode
URL.
>
> Un encoded URL is http://localhost:8082/admin-services/#
>
> UTF - 8 encoded URL fired is http://localhost:8082/admin-services/%23
>
> CXF decodes %23 to # when I use browser or Fiddler. But not when I use RestAssured framework
to fire the URL. Has anyone seen this issue?
>
Have a look at the log, add CXF LoggingFeature or LoggingInInterceptor and see what RestAssured
sends

Cheers, Sergey
>
> Regards,
> Dinesh Babu.
>
> ________________________________
>
>


________________________________


Mime
View raw message