cxf-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jfougere <Julien.FOUG...@cpexterne.org>
Subject Re: Problem with schema validation (JAX-WS & JAXB)
Date Thu, 05 Jun 2008 05:56:41 GMT

Hi Dan,

I saw that changes was made last week in another related post, and I already
tried in 2.1-SNAPSHOT and
2.1.1-SNAPSHOT and the problem still occured.

Julien

dkulp wrote:
> 
> 
> It's probably a CXF issue.   I made some changes to the validation  
> schema loading late last week to hopefully fix this.   Can you try the  
> latest 2.1 snapshot to make sure it's fixed for 2.1.1?
> 
> Thanks!
> Dan
> 
> 
> On Jun 4, 2008, at 5:00 PM, jfougere wrote:
> 
>>
>> Here is attached a small project who produce the same stackOverFlow  
>> error
>> when server side schema validation is enabled.
>>
>> Can you have a look and tell me if my use of CXF is wrong or if this  
>> is a
>> CXF issue ?
>>
>> Thanks
>>
>> Julien
>>
>> http://www.nabble.com/file/p17656531/ValidationTest.zip  
>> ValidationTest.zip
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Problem-with-schema-validation-%28JAX-WS---JAXB%29-tp17319174p17656531.html
>> Sent from the cxf-user mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> ---
> Daniel Kulp
> dkulp@apache.org
> http://www.dankulp.com/blog
> 
> 
> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with-schema-validation-%28JAX-WS---JAXB%29-tp17319174p17662703.html
Sent from the cxf-user mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message