cxf-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From trichter <toralf.rich...@tomtom.com>
Subject RE: SOAPBinding Use.ENCODED ?
Date Wed, 29 Aug 2007 14:53:02 GMT

HI,

I ran into the same problem, banging my head at why the Use.ENCODED setting
is not picked up. Does anyone know whether there are plans to include this
capability in CXF? Why would my alternatives be if I needed encoded?

Thanks.



bmargulies wrote:
> 
> CXF doesn't support Encoded.
> 
>> -----Original Message-----
>> From: Chris Campbell [mailto:ccampbell@quaris.com]
>> Sent: Wednesday, August 22, 2007 5:22 PM
>> To: cxf-user@incubator.apache.org
>> Subject: SOAPBinding Use.ENCODED ?
>> 
>> I need encoded response, since some of my data has "Illegal
>> character (NULL, unicode 0) encountered"
>> 
>> I added
>> 
>> @SOAPBinding(style=Style.RPC, use=Use.ENCODED)
>> 
>> to my service interface, but the generated wsdl has use=literal, for
>> example
>> 
>> <wsdl:operation name="execute">
>> <soap:operation soapAction="" style="rpc"/>
>> 	<wsdl:input name="execute">
>> <soap:body namespace="http://query.soap.quaris.com/" use="literal"/>
>> </wsdl:input>
>> 	<wsdl:output name="executeResponse">
>> <soap:body namespace="http://query.soap.quaris.com/" use="literal"/>
>> </wsdl:output>
>> </wsdl:operation>
>> 
>> Am I missing something?
>> 
>> Thanks.
>> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Interceptor-Issue-tf4313110.html#a12388726
Sent from the cxf-user mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message