cxf-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Willem Jiang <ning.ji...@iona.com>
Subject Re: Service Listing at root of CXF servlet
Date Tue, 17 Apr 2007 01:33:46 GMT
Hi

This issue was resolved in the revision 529279 :).

Cheers,
Willem.



Dan Diephouse wrote:
> Looks like this is a bug:
>
> https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-535?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel

>
>
> You can watch this issue and hopefully we'll get it resolved soon. Thanks
> for the report.
>
> - Dan
>
> On 4/16/07, Christopher Moesel <Christopher_Moesel@avid.com> wrote:
>>
>> Hello Again,
>>
>> If I go to the root mapping of my CXF servlet (in my case,
>> http://localhost:8080/myapp/services/), it lists my deployed services.
>>
>> The links however, are broken.  Instead of:
>> http://localhost:8080/myapp/services/MyService?wsdl
>> it is:
>> http://localhost:8080/myapp/services//MyService?wsdl
>>
>> My web.xml file contains:
>>
>> <servlet>
>>   <servlet-name>CXFServlet</servlet-name>
>>   <servlet-class>
>>     org.apache.cxf.transport.servlet.CXFServlet
>>   </servlet-class>
>>   <load-on-startup>1</load-on-startup>
>> </servlet>
>> <servlet-mapping>
>>   <servlet-name>CXFServlet</servlet-name>
>>   <url-pattern>/services/*</url-pattern>
>> </servlet-mapping>
>>
>> And my spring-config file contains:
>>
>> <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf.xml" />
>> <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-extension-soap.xml" />
>> <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-servlet.xml" />
>>
>> <jaxws:endpoint
>>     id="myWebServiceEndpoint"
>>     implementor="#myWebService"
>>     address="/services/MyService"
>>     wsdlLocation="myservice.wsdl">
>>   <jaxws:inInterceptors>
>>     <bean class="org.apache.cxf.interceptor.LoggingInInterceptor" />
>>   </jaxws:inInterceptors>
>>   <jaxws:outInterceptors>
>>     <bean class="org.apache.cxf.interceptor.LoggingOutInterceptor" />
>>   </jaxws:outInterceptors>
>> </jaxws:endpoint>
>>
>> Am I doing something wrong, or is this a bug?
>>
>> -Chris
>>
>
>
>



Mime
View raw message