cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sergey Beryozkin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CXF-7010) Swagger2Feature can not auto-link to SwaggerUi in OSGI
Date Mon, 15 Aug 2016 20:27:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-7010?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15421612#comment-15421612
] 

Sergey Beryozkin commented on CXF-7010:
---------------------------------------

Hi Lukazh, thanks for a quick test, nice start.

I thought after I left the 1st comment that may be String would not be enough but then realized
that obviously OSGI has a 'bundle:' URL handler. I guess under the hood it all gets back to
this Classloader. And in case of URLClassLoader we have a URL.
But we can tweak this SwaggerUiResolver code as often as we need :-), ping me please whenever
you see an issue. 
Let me look at the service page issue now...


> Swagger2Feature can not auto-link to SwaggerUi in OSGI
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: CXF-7010
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-7010
>             Project: CXF
>          Issue Type: Bug
>          Components: JAX-RS
>    Affects Versions: 3.1.7
>            Reporter: Sergey Beryozkin
>             Fix For: 3.2.0, 3.1.8
>
>




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message