cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Łukasz Dywicki (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CXF-7010) Swagger2Feature can not auto-link to SwaggerUi in OSGI
Date Mon, 15 Aug 2016 19:41:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-7010?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15421529#comment-15421529
] 

Łukasz Dywicki edited comment on CXF-7010 at 8/15/16 7:40 PM:
--------------------------------------------------------------

Hey Sergey,
It is working fine when ui version is set, and no problems are reported. I am just a bit concerned
about passing String as URI to SwaggerUIService. Classloader would be safer and can be achieved
without wrapping logic by this sequence:
{code:lang=java}
bundle.adapt(BundleWiring.class).getClassLoader
{code}

Not sure if its a bug but service listing (http://localhost:8181/cxf) still doesn't show up
link to swagger ui.


was (Author: splatch):
Hey Sergey,
It is working fine when version is set, and no problems are reported. I am just a bit concerned
about passing String as URI to SwaggerUIService. Classloader would be safer and can be achieved
without wrapping logic by this sequence:
{code:lang=java}
bundle.adapt(BundleWiring.class).getClassLoader
{code}

Not sure if its a bug but service listing (http://localhost:8181/cxf) still doesn't show up
link to swagger ui.

> Swagger2Feature can not auto-link to SwaggerUi in OSGI
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: CXF-7010
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-7010
>             Project: CXF
>          Issue Type: Bug
>          Components: JAX-RS
>    Affects Versions: 3.1.7
>            Reporter: Sergey Beryozkin
>             Fix For: 3.2.0, 3.1.8
>
>




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message