cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stephane Nicoll (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (CXF-3119) Jetty http integration does not work anymore
Date Fri, 12 Nov 2010 10:40:13 GMT
Jetty http integration does not work anymore
--------------------------------------------

                 Key: CXF-3119
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-3119
             Project: CXF
          Issue Type: Bug
          Components: Transports
    Affects Versions: 2.3.0
         Environment: Spring 2.5.6
            Reporter: Stephane Nicoll


A discussion on this topic can be found here:  http://cxf.547215.n5.nabble.com/cxf-2-3-and-Jetty-7-td3228126.html#a3228126

I still don't understand the real cause of my problem but at least I can see what change caused
it.

In 2.21 the JettyHTTPTransportFactory bean stored in cxf-extension-http-jetty.xml is as follows

{code:xml}
<bean class="org.apache.cxf.transport.http_jetty.JettyHTTPTransportFactory"
	  id="org.apache.cxf.transport.http_jetty.JettyHTTPTransportFactory"
    	lazy-init="false" 
    	depends-on="org.apache.cxf.transport.http.ClientOnlyHTTPTransportFactory">
        <property name="bus" ref="cxf"/>
        <property name="transportIds">
            <list>
                <value>http://schemas.xmlsoap.org/soap/http</value>
                <value>http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/</value>
                <value>http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/http</value>
 	            <value>http://www.w3.org/2003/05/soap/bindings/HTTP/</value>
                <value>http://cxf.apache.org/transports/http/configuration</value>
                <value>http://cxf.apache.org/bindings/xformat</value>
            </list>
        </property>
    </bean>
{code}

this is the 2.3.0 version

{code:xml}
<bean class="org.apache.cxf.transport.http_jetty.JettyHTTPTransportFactory"
	  id="org.apache.cxf.transport.http_jetty.JettyHTTPTransportFactory"
    	lazy-init="true">
        <property name="bus" ref="cxf"/>
        <property name="transportIds">
            <list>
                <value>http://cxf.apache.org/transports/http</value>
                <value>http://cxf.apache.org/transports/http/configuration</value>
                <value>http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http</value>
                <value>http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/</value>
            </list>
        </property>
    </bean>
{code}

Two things to notice:

* Lazy init
* Transport ids have changed

Both seem to cause the issue. If I override the bean definition in a CXF 2.3 env with the
2.2.11 version, my test passes. Flipping only the lazy init or the transport itd will not
work.

I don't know what caused this change so let me know so that I can give you more information
about my environment.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message