cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Willem Jiang (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Assigned: (CXF-2077) When using wsdl2java with the -db xmlbeans flag, the generated build.xml doesn't work OOTB
Date Sat, 07 Mar 2009 08:24:56 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-2077?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Willem Jiang reassigned CXF-2077:
---------------------------------

    Assignee: Willem Jiang

> When using wsdl2java with the -db xmlbeans flag, the generated build.xml doesn't work
OOTB
> ------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CXF-2077
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-2077
>             Project: CXF
>          Issue Type: Bug
>          Components: Tooling
>    Affects Versions: 2.1.4
>         Environment: 2.1.x, trunk
>            Reporter: Dave Stanley
>            Assignee: Willem Jiang
>            Priority: Minor
>
> When using wsdl2java with the -db xmlbeans flag, the generated build.xml is missing a
classpath entry for xmlbeans schema files.
> To reproduce, in a clean directory run:
> >wsdl2java -db xmlbeans -all <wsdl>
> I had to add the following to my build.xml to pick up the generated schema files:
> <property name="home.dir" location ="."/>
> ....
> <path id="cxf.classpath">
>         <pathelement location="${build.classes.dir}"/>
>         <pathelement location="${cxf-manifest.jar.file}"/>
> 	<pathelement location="${home.dir}" />
>     </path>  

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message