cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "benson margulies (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (CXF-962) Aegis mappings not reflecting in wsdl method parameters
Date Tue, 11 Sep 2007 01:54:29 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-962?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_12526327
] 

benson margulies commented on CXF-962:
--------------------------------------

I've written a unit test that confirms this report. 

> Aegis mappings not reflecting in wsdl method parameters
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: CXF-962
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-962
>             Project: CXF
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0.1
>            Reporter: Tawfik Lachheb
>            Priority: Blocker
>
> I am trying to migrate from xfire to cxf but need to re-use the aegis mapping files we
already have.  I have tried using both the simple frontend and the jax-ws front end but I
get the same problem.  Here is my config:
> <beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
> 	xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> 	xmlns:simple="http://cxf.apache.org/simple"
> 	xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/beans http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans.xsd
http://cxf.apache.org/simple http://cxf.apache.org/schemas/simple.xsd">
>     <import resource="classpath:services_definition.xml" />
>     <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf.xml" />
>     <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-extension-soap.xml" />
>     <import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-servlet.xml" />
>    <simple:server id="spatialQuery" serviceClass="ISpatialQuery" address="/SpatialQuery">
>       <simple:dataBinding>
>          <bean class="org.apache.cxf.aegis.databinding.AegisDatabinding" />
>       </simple:dataBinding>
>       <simple:serviceBean>
>          <ref bean="spatialqueryService" /><!-- defined in services_definition.xml
-->
>       </simple:serviceBean>
>       <!-- did not help...
>       <simple:serviceFactory>
>          <ref bean="serviceFactory"/>
>       </simple:serviceFactory>
>       -->
>    </simple:server>
> </bens>
> The aegis mapping files are taking effect for the object model and the schema for all
objects look as they should.  The problem is limited to method parameters.  What I get in
the wsdl for one of the methods looks like this:
> <complexType name="findFeaturesByExtent">
>  <sequence>
>   <element minOccurs="0" name="arg0" type="ns0:Envelope" /> 
>   <element minOccurs="0" name="arg1" type="ns0:SpatialQueryOptions" /> 
>   <element minOccurs="0" name="arg2" type="string" /> 
>   </sequence>
>   </complexType>
> but it should be (based on the aegis mapping files and the wsdl from xfire with those
same mapping files):
> <xsd:element name="findFeaturesByExtent">
>  <xsd:complexType>
>  <xsd:sequence>
>   <xsd:element maxOccurs="1" minOccurs="1" name="extent" nillable="true" type="tns:Envelope"
/> 
>   <xsd:element maxOccurs="1" minOccurs="1" name="spatialQueryOptions" nillable="true"
type="tns:SpatialQueryOptions" /> 
>   <xsd:element maxOccurs="1" minOccurs="1" name="token" nillable="true" type="xsd:string"
/> 
>   </xsd:sequence>
>   </xsd:complexType>
> Note that I do see that the mapping file for the service is being read but it is just
not reflecting on the wsdl:
> [01 Sep 07 09:35:25][main XMLTypeCreator DEBUG][getDocument:112]	Found mapping file :
/ISpatialQuery.aegis.xml
> Thank you

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message