cxf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rohith Ashok (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (CXF-879) preceeding / in cxf-servlet.xml causes link displayed in services panel to fail
Date Fri, 03 Aug 2007 13:42:52 GMT
preceeding / in cxf-servlet.xml causes link displayed in services panel to fail
-------------------------------------------------------------------------------

                 Key: CXF-879
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-879
             Project: CXF
          Issue Type: Bug
          Components: Transports
    Affects Versions: 2.0
         Environment: Windows XP, CXF is running as a shared library to WebSphere Application
Server V6.1.
            Reporter: Rohith Ashok


In my cxf-servlet.xml I have:
 <jaxws:endpoint
        id="hello_world_xml_bare"
        implementor="demo.hw.server.GreeterImpl"
        wsdlLocation="WEB-INF/wsdl/hello_world.wsdl"
        address="/hello_world">
                <jaxws:features>
 		    <bean class="org.apache.cxf.feature.LoggingFeature"/>
                </jaxws:features>
    </jaxws:endpoint>
</beans>

However the link that shows up is:
http://9.42.118.73:8080/helloworld/services//hello_world?wsdl 
(note the double /)

But that link fails, the link that works has a single slash.
http://9.42.118.73:8080/helloworld/services/hello_world?wsdl

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message