cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dhiego Abrantes de Oliveira Martins <dhi...@dhiegoabrantes.com>
Subject Re: [CXF] Consuming CXF WebService with Ksoap2
Date Mon, 27 May 2013 03:15:19 GMT
Hi,

The problem is fixed just updating ksoap2 version to 3.0.

Best regards,
__
*Dhiego*


2013/5/26 Dhiego Abrantes de Oliveira Martins <dhiego@dhiegoabrantes.com>

> Hi,
>
> I'm using cxf d-osgi with felix and I have deployed an service
> 'appService' (interface + impl).
>
> When I try to call an method of appService, the param send by ksoap is
> fill normally in android code, but is null in appService method.
>
> Anyone can help me with any tip?
>
> following codes:
>
> @Component(propagation = true)
> @Provides
> @WebService(endpointInterface =
> "br.ufpe.cin.daom.appService.ApplicationService", serviceName =
> "ApplicationService")
> public class ApplicationServiceImpl implements ApplicationService {
>
>
> @Override
> @WebMethod
> public String getServiceEndpoint(@WebParam(name="serviceId") String
> serviceId) {
>
> System.out.println(serviceId);
>
> }
>
> }
>
> -> Although the web param is named as "serviceId" in annotations, in the
> wsdl generated by cxf, the web param name is "arg0".
>
> In ksoap, I try to send param value indicating param name as "serviceId"
> and as "arg0' as well. But fails in both. Always get null value.
>
>
> Thanks in advance!
> __
> *Dhiego*
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message