cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Kulp <dk...@apache.org>
Subject Re: Build problem
Date Fri, 11 Mar 2011 05:06:14 GMT

No idea.   I haven't seen that test fail.

My only thought is to change the line above it:
pol.setReceiveTimeout(100);

and try various smaller and larger values.   Maybe it doesn't like such a low 
timeout.  I don't really know.  :-(

Dan


On Thursday 10 March 2011 11:15:43 PM Dennis Sosnoski wrote:
> I've been having a problem in the build for the last several days. This
> occurs in systest/jaxws:
> 
> FAILURE!
> testJAXBObjectPAYLOAD(org.apache.cxf.systest.dispatch.DispatchClientServerT
> est) Time elapsed: 10.453 sec  <<< ERROR!
> java.util.concurrent.TimeoutException: Timeout Exceeded
>         at
> org.apache.cxf.endpoint.ClientCallback.get(ClientCallback.java:166)
>         at
> org.apache.cxf.jaxws.JaxwsResponseCallback.get(JaxwsResponseCallback.java:5
> 4) at
> org.apache.cxf.systest.dispatch.DispatchClientServerTest.testJAXBObjectPAYL
> OAD(DispatchClientServerTest.java:508)
> 
> I've dug into the code enough to see that the socket receive timeout is
> being set on the connection, so I'm wondering if it's a problem with the
> socket handling on my system. I'm running OpenSuse 11.3, and have tried
> both Java 5 and 6.
> 
> Has anyone else encountered this problem? Or have any suggestions how to
> handle it, aside from just disabling the test for my builds?
> 
> Thanks,
> 
>   - Dennis

-- 
Daniel Kulp
dkulp@apache.org
http://dankulp.com/blog
Talend - http://www.talend.com

Mime
View raw message