cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benson Margulies <bimargul...@gmail.com>
Subject Re: Build on MacOS lately?
Date Fri, 16 Jul 2010 00:34:51 GMT
I've explained this, but the explanation could use some explanation.

MAVEN_OPTS included -Dfile.encoding=utf-8

What have we got in systests that depends on NOT setting that, I wonder?

On Thu, Jul 15, 2010 at 8:25 PM, Benson Margulies <bimargulies@gmail.com> wrote:
> mvn -Pfastinstall
>
> fails in some of the systests for me.
>
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Apache CXF WS-* Specifications System Tests
> [INFO]    task-segment: [install]
> ....
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Could not find any node with the XPath expression: //wsdl:definitions
>
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 1 minute 14 seconds
> [INFO] Finished at: Thu Jul 15 20:24:01 EDT 2010
> [INFO] Final Memory: 127M/238M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> /Users/benson/asf/cxf_svn
>

Mime
View raw message