cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Kulp <dk...@apache.org>
Subject Re: 2.2.x Build failure
Date Fri, 09 Jul 2010 18:33:14 GMT

You might want to try deleting the systest/uncategorized dir and redoing an 
svn up or something to get a fresh tree.    Maybe svn messed up or something.

Dan


On Thursday 08 July 2010 4:29:01 am Sergey Beryozkin wrote:
> Hi Jim
> 
> On Thu, Jul 8, 2010 at 3:58 AM, jim ma <mail2jimma@gmail.com> wrote:
> > I am using  java6 and  there is no problem for me on Fedora .
> > 
> > java version "1.6.0_17"
> > Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_17-b04)
> > Java HotSpot(TM) Server VM (build 14.3-b01, mixed mode)
> > 
> > I did not find failures in cxf hudson :
> > http://hudson.zones.apache.org/hudson/view/CXF.
> > 
> > Which jdk version did you use ? Did you ran it on Windows ?
> 
> I'm not using Windows for my development work since May :-) I'll check a
> specific JDK version in the next hour (not having a laptop with me right
> now)
> 
> > This test is actually added by me . If there isn't license problem , I
> > can change the imported to
> > the local one instead of retrieving it from remote .
> 
> Let me try building it again later on today
> 
> cheers, Sergey
> 
> Cheers,
> 
> > Jim
> > 
> > On Thu, Jul 8, 2010 at 4:56 AM, Sergey Beryozkin <sberyozkin@gmail.com>
> > 
> > wrote:
> > > Still failing for me, I'm using Java 6.0 though,
> > > 
> > > Sergey
> > > 
> > > On Wed, Jul 7, 2010 at 9:25 PM, Sergey Beryozkin <sberyozkin@gmail.com
> > >
> > >wrote:
> > >> thanks Alessio - I did 'mvn clean install -Pfastinstall' - I'll try it
> > >> again
> > >> 
> > >> cheers, Sergey
> > >> 
> > >> 
> > >> On Wed, Jul 7, 2010 at 6:47 PM, Alessio Soldano <asoldano@redhat.com
> > >
> > >wrote:
> > >>> I tried a mvn -Pfastinstall and it succeeded here.
> > >>> 
> > >>> Alessio
> > >>> 
> > >>> Sergey Beryozkin wrote:
> > >>>> Hi
> > >>>> 
> > >>>> I'm seeing the following build failure on the 2.2.x branch, in
> > >>>> uncategorized
> > >>>> system tests :
> > >>>> 
> > >>>> [INFO] org.apache.cxf.wsdl11.WSDLRuntimeException: Fail to create
> > >>>> wsdl
> > 
> > >>>> definition from :
> > file:/home/sberyozkin/work/cxf/2.2.x/systests/uncategorized/src/test/reso
> > urces/wsdl_systest/soap_fault.wsdl
> > 
> > >>>> Caused by : WSDLException (at /definitions/types/s:schema):
> > >>>> faultCode=PARSER_ERROR: Problem parsing '
> > >>>> http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/'<
> > 
> > http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/%27>.:
> > >>>> org.xml.sax.SAXParseException:
> > >>>> The declaration for the entity "ContentType" must end with '>'.
> > >>>> 
> > >>>> 
> > >>>> Is it only me ? Can someone try and build the 2.2.x ?
> > >>>> 
> > >>>> thanks, Sergey
> > >>> 
> > >>> --
> > >>> Alessio Soldano
> > >>> Web Service Lead, JBoss

-- 
Daniel Kulp
dkulp@apache.org
http://dankulp.com/blog

Mime
View raw message