cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Willem Jiang <willem.ji...@gmail.com>
Subject Re: a question when I run the JUnit test in eclipse.
Date Sun, 07 Jun 2009 13:22:38 GMT
Hi,

It may relate to your default maven repository directory "C:\Documents
and Settings\jason\". It has space in the maven repository directory,
which will cause the process starting error.

Willem

liucong wrote:
> Hi all,
> 
> I have encountered a question when I run the JUnit test in eclipse.
> 
> I have set up my eclipse workspace(eclipse 3.4.1) following the orders
> in http://cxf.apache.org/setting-up-eclipse.html.
> Than I run a JUnit test
> org.apache.cxf.systest.fault.IntFaultClientServerTest.java in
> cxf-systests. I encountered the Exception as follows:
> java.io.IOException: CreateProcess:
> D:\software\Java\jdk1.5.0_08\jre\bin\java -ea
> -Djavax.xml.ws.spi.Provider=org.apache.cxf.jaxws.spi.ProviderImpl
> -classpath
> "E:\cxf\cxf-src\trunk\systests\target\test-classes;E:\cxf\cxf-src\trunk\systests\target\classes;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-core\0.4.0-incubating\abdera-core-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-extensions-json\0.4.0-incubating\abdera-extensions-json-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-extensions-main\0.4.0-incubating\abdera-extensions-main-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-i18n\0.4.0-incubating\abdera-i18n-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-parser\0.4.0-incubating\abdera-parser-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
> and
> Settings\jason\.m2\repository\org\apache\activemq\activeio-core\3.0.0-incubator\activeio-c
> at java.lang.ProcessImpl.create(Native Method)
> at java.lang.ProcessImpl.<init>(ProcessImpl.java:81)
> at java.lang.ProcessImpl.start(ProcessImpl.java:30)
> at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:451)
> at
> org.apache.cxf.testutil.common.ServerLauncher.launchServer(ServerLauncher.java:199)
> at
> org.apache.cxf.testutil.common.AbstractClientServerTestBase.launchServer(AbstractClientServerTestBase.java:61)
> at
> org.apache.cxf.systest.fault.IntFaultClientServerTest.startServers(IntFaultClientServerTest.java:39)
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
> at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
> at org.junit.internal.runners.ClassRoadie.runBefores(ClassRoadie.java:49)
> at org.junit.internal.runners.ClassRoadie.runProtected(ClassRoadie.java:36)
> at
> org.junit.internal.runners.JUnit4ClassRunner.run(JUnit4ClassRunner.java:42)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestReference.run(JUnit4TestReference.java:45)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.TestExecution.run(TestExecution.java:38)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:460)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:673)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.run(RemoteTestRunner.java:386)
> at
> org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.main(RemoteTestRunner.java:196)
> 
> What's wrong?
> 
> Thank you very much.
> 
> Best regards,
> Liu
> 


Mime
View raw message