cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From liucong <liucon...@gmail.com>
Subject a question when I run the JUnit test in eclipse.
Date Sun, 07 Jun 2009 07:43:02 GMT
Hi all,

I have encountered a question when I run the JUnit test in eclipse.

I have set up my eclipse workspace(eclipse 3.4.1) following the orders
in http://cxf.apache.org/setting-up-eclipse.html.
Than I run a JUnit test
org.apache.cxf.systest.fault.IntFaultClientServerTest.java in
cxf-systests. I encountered the Exception as follows:
java.io.IOException: CreateProcess:
D:\software\Java\jdk1.5.0_08\jre\bin\java -ea
-Djavax.xml.ws.spi.Provider=org.apache.cxf.jaxws.spi.ProviderImpl
-classpath
"E:\cxf\cxf-src\trunk\systests\target\test-classes;E:\cxf\cxf-src\trunk\systests\target\classes;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-core\0.4.0-incubating\abdera-core-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-extensions-json\0.4.0-incubating\abdera-extensions-json-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-extensions-main\0.4.0-incubating\abdera-extensions-main-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-i18n\0.4.0-incubating\abdera-i18n-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\abdera\abdera-parser\0.4.0-incubating\abdera-parser-0.4.0-incubating.jar;C:\Documents
and
Settings\jason\.m2\repository\org\apache\activemq\activeio-core\3.0.0-incubator\activeio-c
at java.lang.ProcessImpl.create(Native Method)
at java.lang.ProcessImpl.<init>(ProcessImpl.java:81)
at java.lang.ProcessImpl.start(ProcessImpl.java:30)
at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:451)
at
org.apache.cxf.testutil.common.ServerLauncher.launchServer(ServerLauncher.java:199)
at
org.apache.cxf.testutil.common.AbstractClientServerTestBase.launchServer(AbstractClientServerTestBase.java:61)
at
org.apache.cxf.systest.fault.IntFaultClientServerTest.startServers(IntFaultClientServerTest.java:39)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.junit.internal.runners.ClassRoadie.runBefores(ClassRoadie.java:49)
at org.junit.internal.runners.ClassRoadie.runProtected(ClassRoadie.java:36)
at
org.junit.internal.runners.JUnit4ClassRunner.run(JUnit4ClassRunner.java:42)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestReference.run(JUnit4TestReference.java:45)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.TestExecution.run(TestExecution.java:38)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:460)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:673)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.run(RemoteTestRunner.java:386)
at
org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.main(RemoteTestRunner.java:196)

What's wrong?

Thank you very much.

Best regards,
Liu

Mime
View raw message