cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Kulp <dk...@apache.org>
Subject Re: JBoss & CXF Problem
Date Mon, 14 Apr 2008 15:14:23 GMT
On Monday 14 April 2008, jm1468 wrote:
> Dan,
>
>    Where can i get that snapshot?  I went to
> http://incubator.apache.org/cxf/download.html and that still is
> showing 2.0.5.

At the very bottom of the page are the links to the snapshots:
http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/cxf/apache-cxf/2.0.6-incubator-SNAPSHOT/

Dan



>
> Thanks,
> Jason
>
> dkulp wrote:
> > Jason,
> >
> > I'm deploying a new 2.0.6 snapshot now.   Is there any chance you
> > could give that a whirl once it's done?   The changes I made are in
> > there so it should produce a better stack trace with more
> > information.   It also doesn't use trax for this anymore so the
> > problem might even go away.
> >
> > Dan
> >
> > On Friday 11 April 2008, jm1468 wrote:
> >> Please see my thread here:
> >>
> >> http://www.nabble.com/I-have-the-TRaX%2C-can-you-help--td16455965.h
> >>tml
> >>
> >>
> >> It seems that when a CXF webservice request comes to the jboss
> >> server while jboss is starting up, it will dump a stack trace (see
> >> in other post) after jboss finishes starting.
> >>
> >> I'm hoping Thomas has some suggestions.
> >>
> >> Thanks,
> >> Jason
> >
> > --
> > J. Daniel Kulp
> > Principal Engineer, IONA
> > dkulp@apache.org
> > http://www.dankulp.com/blog



-- 
J. Daniel Kulp
Principal Engineer, IONA
dkulp@apache.org
http://www.dankulp.com/blog

Mime
View raw message