cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrea Smyth <andrea.sm...@iona.com>
Subject Re: cobertura not working
Date Tue, 20 Mar 2007 17:12:09 GMT
A workaround to get correct coverage reports is to
* first run cobertura:instrument
* copy target/cobertura/cobertura.ser .
* then run cobertura:cobertura
in the module directory. See 
http://www.mail-archive.com/users@maven.apache.org/msg58559.html

Andrea Smyth wrote:

> cobertura does not seem to work properly any more - not sure which of 
> the recent upgrades (maven, surefire, ...) if any is the cause.
> It reports that it has instrumenting the classes successfully, but 
> after running the tests:
>
> Tests run: 65, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0
>
> Cobertura: Coverage data file 
> C:\svn\workspace\cxf\rt\ws\rm\cobertura.ser either does not exist or 
> is not readable.  Creating a new data file.
> Cobertura: Saved information on 50 classes.
> [INFO] [cobertura:cobertura]
> [INFO] Cobertura 1.8 - GNU GPL License (NO WARRANTY) - See COPYRIGHT file
> Cobertura: Loaded information on 50 classes.
> [cobertura] INFO  [main] 
> net.sourceforge.cobertura.reporting.html.HTMLReport - Data file does 
> not contain instrumentation information for the file 
> org/apache/cxf/ws/rm/AbstractEndpoint.java.  Ensure this class was 
> instrumented, and this data file contains the instrumentation 
> information.
> ....
> The generated reports are useless - line coverage is 100% throughout ...
>
> Has anyone else had similar problems with cobertura?
>
> Andrea.
>
>
>


Mime
View raw message