cxf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Ma" <jim...@iona.com>
Subject RE: Eclipse builds broken again....
Date Mon, 06 Nov 2006 05:26:19 GMT
Hi Dan , 

I will fill a jira task and fix it for M1 . 

Regards

Jim

> -----Original Message-----
> From: Daniel Kulp [mailto:daniel.kulp@iona.com]
> Sent: Saturday, November 04, 2006 8:08 AM
> To: cxf-dev@incubator.apache.org
> Subject: Re: Eclipse builds broken again....
> 
> 
> 
> > The recent changes to grab stuff from the common/metacode dir 
> completely 
> > broke the eclipse setup.   You CANNOT add source and resource
> > directories  outside of the current module.  Eclipse will not allow
> > that.    I'm going  to "undo" those changes for now until someone can
> > figure out something  better.  
> 
> 
> This problem is worse than I thought....
> 
> There are a LOT of files that are doing something like:
> schemaLocation="../../../../../../../../common/metacode/src/main/....."
> 
> That is just as bad.   We need to make sure it's possible to build each 
> module individually.   That's to prove that a developer outside our 
> source tree can do the same thing.   
> 
> For the code generation/xsd/xjb things, what we need to do is register a 
> ResourceResolver on the tools so that locations can be resolved to jars 
> on the classpath.   In the xsd/xjb's, it should be something like:
> schemaLocation="/schemas/wsdl.xsd"
> or similar and the resolver will do a proper 
> "getClass().getResource(...)" 
> thing on it to resolve it.
> 
> IMO, this needs to be fixed for M1.
> 
> -- 
> J. Daniel Kulp
> Principal Engineer
> IONA
> P: 781-902-8727    C: 508-380-7194   F:781-902-8001
> daniel.kulp@iona.com

Mime
View raw message