curator-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Capwell <dcapw...@gmail.com>
Subject Re: Exhibitor integration question
Date Thu, 16 May 2013 20:52:28 GMT
Thanks I'll try it out
On May 16, 2013 1:36 PM, "Jordan Zimmerman" <jordan@jordanzimmerman.com>
wrote:

> OK - I see the problem now. Before passing the ensembleProvider to the
> factory, call pollForInitialEnsemble().
>
> -JZ
>
> On May 14, 2013, at 8:17 PM, David Capwell <dcapwell@gmail.com> wrote:
>
> > I am wondering if I am missing something.  I use Exhibitor integration
> like follows:
> >
> > CuratorFrameworkFactory.builder()
> >         .retryPolicy(retryPolicy)
> >         .ensembleProvider(new ExhibitorEnsembleProvider(
> >             exhibitors,
> >             new DefaultExhibitorRestClient(),
> >             baseUri,
> >             poolingInMills,
> >             retryPolicy))
> >         .build();
> >
> > I notice that the connection string is not valid for 60 seconds.  I then
> tried something like this:
> >
> > CuratorFrameworkFactory.builder()
> >         .retryPolicy(retryPolicy)
> >         .connectString(backupString)
> >         .ensembleProvider(new ExhibitorEnsembleProvider(
> >             exhibitors,
> >             new DefaultExhibitorRestClient(),
> >             baseUri,
> >             poolingInMills,
> >             retryPolicy))
> >         .build();
> >
> > and it seems that I fall into the same issue.  Am i configuring this
> wrong?
>
>

Mime
View raw message