curator-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Capwell <dcapw...@gmail.com>
Subject Re: Exhibitor integration question
Date Thu, 16 May 2013 20:12:58 GMT
It points to the http.  The polling period is set to 60 seconds and it
looks like the value is never set until the first polling 60 seconds later
On May 16, 2013 9:57 AM, "Jordan Zimmerman" <jordan@jordanzimmerman.com>
wrote:

> Looks right to me. What is the value of exhibitors? Remember, in the
> exhibitors list the port is the Exhibitor REST port, not 2181.
>
> -JZ
>
> On May 14, 2013, at 8:17 PM, David Capwell <dcapwell@gmail.com> wrote:
>
> I am wondering if I am missing something.  I use Exhibitor integration
> like follows:
>
> CuratorFrameworkFactory.builder()
>         .retryPolicy(retryPolicy)
>         .ensembleProvider(new ExhibitorEnsembleProvider(
>             exhibitors,
>             new DefaultExhibitorRestClient(),
>             baseUri,
>             poolingInMills,
>             retryPolicy))
>         .build();
>
> I notice that the connection string is not valid for 60 seconds.  I then
> tried something like this:
>
> CuratorFrameworkFactory.builder()
>         .retryPolicy(retryPolicy)
>         .connectString(backupString)
>         .ensembleProvider(new ExhibitorEnsembleProvider(
>             exhibitors,
>             new DefaultExhibitorRestClient(),
>             baseUri,
>             poolingInMills,
>             retryPolicy))
>         .build();
>
> and it seems that I fall into the same issue.  Am i configuring this wrong?
>
>
>

Mime
View raw message