curator-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jordan Zimmerman <jor...@jordanzimmerman.com>
Subject Re: Having troubles with a site-deploy
Date Fri, 14 Jun 2013 06:41:06 GMT
Try to do a site deploy when you can.

On Jun 13, 2013, at 11:08 PM, Eric Tschetter <echeddar@gmail.com> wrote:

> Hrm, looks like an "svn ci" is working.  It gave me a password challenge
> and accepted my password and all that.
> 
> Now it seems to work.  So I guess I just needed the password cached or
> something...
> 
> 
> On Wed, Jun 12, 2013 at 5:56 PM, Luciano Resende <luckbr1975@gmail.com>wrote:
> 
>> Checking with infrastructure, as I double checked and you are part of the
>> group that control the ACL.
>> 
>> BTW, does svn ci works on the repo ?
>> 
>> 
>> On Mon, Jun 10, 2013 at 1:02 PM, Eric Tschetter <echeddar@gmail.com>
>> wrote:
>> 
>>> I'm a freshly branded committer to the Curator project and have been
>> trying
>>> to get things configured so that I can actually do things with the
>> project.
>>> 
>>> I believe I've gotten most of the things worked out.  I've been able to
>>> make a commit and push it up and all that, but I'm having problems
>>> deploying the auto-generated site.  I can build it fine, but
>>> 
>>> mvn site-deploy
>>> 
>>> is failing for me with
>>> 
>>> [INFO] Executing: /bin/sh -c cd
>>> /Users/cheddar/work/third-party/curator/target/scmpublish-checkout &&
svn
>>> --non-interactive commit --file
>>> 
>>> 
>> /var/folders/1y/673g44vd6m1bdhx63y5n_80c0000gp/T/maven-scm-1490461931.commit
>>> [INFO] Working directory:
>>> /Users/cheddar/work/third-party/curator/target/scmpublish-checkout
>>> [ERROR] Failed to check-in files to SCM: The svn command failed. svn:
>>> Commit failed (details follow):
>>> svn: MKACTIVITY of
>>> '/repos/asf/!svn/act/b1653602-824f-49ec-9a6d-f8dc4c8127e6': authorization
>>> failed: Could not authenticate to server: rejected Basic challenge (
>>> https://svn.apache.org)
>>> 
>>> I'm fairly certain that this is caused by some failed configuration on my
>>> end, but I'm at a bit of a loss for which configuration that would be.
>>> 
>>> I can run:
>>> 
>>> cheddar@lappy:~/$ svn list
>>> https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/curator/site/
>>> branches/
>>> tags/
>>> trunk/
>>> 
>>> Just fine.  I have my apache credentials matching my credentials in my
>>> .m2/settings.xml file
>>> 
>>> Any pointers anyone can provide to help me figure out what I
>> misconfigured
>>> would be appreciated.
>>> 
>>> --Eric
>>> 
>> 
>> 
>> 
>> --
>> Luciano Resende
>> http://people.apache.org/~lresende
>> http://twitter.com/lresende1975
>> http://lresende.blogspot.com/
>> 


Mime
View raw message