ctakes-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Finan, Sean" <Sean.Fi...@childrens.harvard.edu>
Subject RE: cTAKES 3.2.2 - UmlsUserApprover ERROR
Date Tue, 15 Dec 2015 16:08:39 GMT
Hi Alexandre,

>    for user myUserName,:

Notice the comma.  The "export" command will export two variables and values without a comma.
 Adding a comma to the command adds the comma to the value of the first variable.

sh-4.3$ export v1=one, v2=two
sh-4.3$ echo $v1
one,
sh-4.3$ export v3=three v4=four
sh-4.3$ echo $v3
three
sh-4.3$ echo $v4
four

Sean


-----Original Message-----
From: Yahi, Alexandre J. [mailto:ay2318@cumc.columbia.edu] 
Sent: Tuesday, December 15, 2015 10:00 AM
To: dev@ctakes.apache.org
Subject: cTAKES 3.2.2 - UmlsUserApprover ERROR

Hi,



I have valid UMLS login and password that I’ve tested on the UMLS website. I’m running
cTAKES 3.2.2 on Ubuntu 14.04.2 LTS.

I added in runctakesCPE.sh and runctakesCVD.sh the following line:



export ctakes_umlsuser=myUserName, ctakes_umlspw=myPassword (use of the underscore instead
of a dot recommended here https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__comments.gmane.org_gmane.comp.apache.ctakes.devel_724&d=BQIGaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=fs67GvlGZstTpyIisCYNYmQCP6r0bcpKGd4f7d4gTao&m=dRMR2IPf7fZfjdkX-5hbvdaQpC4v81oo8X7ko9D7M2I&s=edlKQh4AbJGOGxMGH20Tpu2GdWEHDxEPlT0VPh25aN4&e=
 because using ctakes.umlsuser instead of ctakes_umlsuser would raise an error « not a valid
identifier » in bash.)



However, when I do bin/runctakesCVD.sh, open the GUI and follow the User manual instruction
to load AggregatePlaintextFastUMLSProcessor.xml, it always fails to load at the following
step:



INFO UmlsUserApprover - Checking UMLS Account at https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__uts-2Dws.nlm.nih.gov_restful_isValidUMLSUser&d=BQIGaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=fs67GvlGZstTpyIisCYNYmQCP6r0bcpKGd4f7d4gTao&m=dRMR2IPf7fZfjdkX-5hbvdaQpC4v81oo8X7ko9D7M2I&s=rjlNBgZQDKQxuwXZ6u3Iz-v1rmmBMtTjpfA1T95rVMQ&e=
 for user myUserName,:



ERROR UmlsUserApprover - Connection timed out



Did anyone encounter the same issue?



Thanks,



Alex



Mime
View raw message